Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi! Cât a costat rochia purtată de tenismenă, care a atras toate privirile

 Calin Maria Bianca
.

Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi. Chiar în ziua în care a avut loc finala Campionatului European 2024, Ianis Hagi s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui, Elena Tănase, iar toată lumea bună a sportului a fost prezentă la marele eveniment! Nici Simona Halep nu a lipsit, astfel că tenismena a cucerit cu ținuta sa, pentru care a plătit peste 15.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, totul a fost la superlativ la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, fiind fără doar și poate unul dintre cele mai fastuoase și importante evenimente ale anului. Toți colegii de breaslă ai îndrăgitului fotbalist au fost prezenți, însă asta nu este tot. Nunta cu mare ștaif i-a adunat pe toți cei mari din lumea sportului, mai ales când vorbim despre fiul lui Gheorghe Hagi!

whatsapp-image-2024-07-15-at-10.04.44-1whatsapp-image-2024-07-15-at-10.04.44-1

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…”/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

Citește și: Nicole Cherry încă merge la psiholog, dar acordă mare importanță și credinței: „Nimic fără Dumnezeu. Nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune'

Citește și: Îl mai ții minte pe Eusebiu de la Insula Iubirii? A devenit antrenor personal și s-a schimbat enorm

Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi

Nici Simona Halep nu a putut lipsi de la marele eveniment de duminică, nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Divorțată fiind, aceasta a fost însoţită de părinţii ei, tatăl său, Stere, fiind un apropiat al lui Gheorghe Hagi, care a impresionat din postura de socru mare. Revenind însă la ținuta tenismenei, aceasta a optat pentru o rochie neagră cu care nu putea da greș. Elegantă, rafinată, fără pietre, paiete sau alte detalii de acest gen, dar cu o notă senzuală și demnă de admirat, rochia Simonei Halep a atras toate privirile, mai ales că a tot stat pe ringul de dans, fiind o nuntă pe placul ei, după cum chiar ea a declarat.

Sunt convinsă că o să fie o petrecere ca la machedoni, până dimineață. Este o familie foarte specială pentru noi toți și mă bucur tare că pot fi prezentă la nuntă. Le doresc casă de piatră și multă fericire pentru că este cea mai importantă. Nu știu cât voi sta, dar o voi face cu mare plăcere. Toate melodiile sunt frumoase, atât cât pot și știu am să dansez pe muzica machedonească.

În primul rând vreau să le urez lui Ianis și Elenei casă de piatră, să fie fericiți, să se înțeleagă, să se respecte și să se plimbe peste tot pentru că sunt foarte tineri, dar știu că Ianis mai are activitate. Îi doresc mult succes, încredere în el și să-i meargă totul bine', a mărturisit Simona Halep, pentru antena.ro.

Tenismena a plătit peste 15.000 de euro pentru rochia cu care a atras toate privirile

Ei bine, de-a lungul timpului mereu a cucerit cu ținutele sale, care de care mai sexy și atrăgătoare, astfel că nici de data aceasta nu s-a lăsat mai prejos. Cum banii nu sunt o problemă pentru ea, conform cancan.ro prețul ținutei purtate de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase variază între 15.000 – 20.000 de euro.

Pentru mulți este o sumă exagerat de mare, dar dacă ne uităm la ținutele purtate de Simona Halep, mai ales în ultima vreme, nu este deloc un preț foarte mare. Rochia ravisantă, purtată la petrecere grandioasă, care a fost organizată la Palatul Știrbey, cu aproximativ 700 de persoane, i-a lăsat la vedere abdomenul tenismenei și corpul bine lucrat, printr-un decupaj seducător în zona abdomenului.

Cum au apărut părinții Simonei Halep la nunta lui Ianis Hagi

Nu doar Simona Halep a avut mare grijă de outfit-ul ei, pentru care a scos bani grei din buzunare, ci și părinții ei. În timp ce tatăl său, Stere, a purtat un costum negru și elegant, cu cămașă albă și accesorii negre, soția lui a ales o ținută mai impunătoare! Tot într-o rochie neagră s-a îmbrăcat și mama tenismenei, dar a avut grijă să accesorizeze totul cu perle prețioase, care i-au definit look-ul final, mai ales machiajul simplu și natural, ce i-a scos în evidență trăsăturile.

În formula completă și cu ținutele de gală, cei trei nu au putut să nu imortalizeze momentul, astfel că s-au fotografiat și Simona Halep a postat mai multe poze cu părinții ei, alături de care se afișează destul de rar ce-i drept. Toată lumea i-a complimentat, însă mai ales pe frumoasa tenismenă, care a eclipsat cu ținuta ei!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton