Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

.

Weekendul trecut, Simona Halep a fost prezentă la evenimentul Sports Festival Cocktail Party 2024, găzduit la Cluj-Napoca, și a atras toate privire într-o ținută elegantă. Sportiva a optat pentru o rochie din satin, lungă până în pământ, care i-a flatat silueta. A accesorizat-o cu o geantă Hermes, iar întreaga ținută s-a ridicat la peste 30.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

După ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj, Simona Halep și-a reluat activitatea pe terenul de tenis. Pe 15 iunie, sportiva s-a aflat în Cluj-Napoca, la Sports Festival, pentru un meci demonstrativ. Câteva zile mai târziu, Simona Halep a postat câteva fotografii din cadrul evenimentului și a primit numeroase complimente pentru ținuta purtată.

Citește și: Dorin Mateiu, primele declarații după ce a ieșit la masă cu Simona Halep: „O relație amoroasă, de cuplu? Exclus așa ceva. Eu am invitat-o pentru că…”/ Cine este și ce afaceri are milionarul

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…”/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: O familie întreagă din Cluj a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei. Primele concluzii ale Poliției

Citește și: Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie: „Aș vrea să fie ceva serios. Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă' / A recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars

Simona Halep, apariție răvășitoare la un eveniment sportiv, în Cluj-Napoca.

La evenimentul de la Cluj-Napoca, Simona Halep și-a făcut apariția într-o rochie de satin, de culoare albastră și semnată de Emilio Pucci. Ținuta, accesorizată cu o poșetă Hermès Kelly Mini și o pereche de sandale negre, costă aproximativ 32.000 de euro.

Numai poșeta costă 30.000 de euro și a ajuns în lumina reflectoarelor în 1956, când Grace Kelly, prințesa de Monaco, a fost fotografiată cu ea la braț. Ea ar fi folosit-o pentru a-și ascunde de paparazzi una dintre sarcini. Pentru rochia albastră care i-a flatat silueta, Simona Halep a scos din buzunar aproape 2000 de lire.

Simona Halep a fost însoțită de tatăl ei la eveniment

Evenimentul Sports Festival a găzduit un meci demonstrativ care i-a avut în prim-plan pe cei mai faimoși soți din lumea tenisului: Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi au jucat în proba de dublu împotriva echipei alcătuite din Simona Halep și Andrei Pavel.

Înaintea disputării partidelor, Simona Halep a ținut un discurs și a mulțumit pentru primirea călduroasă de care a avut parte la Cluj-Napoca. Tatăl ei, Stere Halep, a fost prezent la eveniment și a lăcrimat în timpul discursului sportivei.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere. Nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel. O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei', a declarat sportiva, potrivit Sport.ro.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton