Simona Halep, despre rolul lui Patrick Mouratoglou în scandalul de dopaj, după ce a scăpat de suspendare: „O greșeală pe care am plătit-o foarte scump. Voi face...”

 Ifrim Georgiana
.

Recent întoarsă în România, Simona Halep a făcut câteva declarații despre decizia TAS în scandalul de dopaj și l-a vizat și pe fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. El a fost cel care i-a recomandat suplimentul care s-a dovedit a fi contaminat, iar sportiva e convinsă că nu a făcut-o cu „rea intenție'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna aceasta, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a emis un comunicat prin care a evidențiat faptul că i-a redus pedeapsa Simonei Halep de la patru ani, la nouă luni. Astfel, sportiva se poate întoarce pe teren, după scandalul de dopaj, și a fost deja invitată să participe la turneul din Miami, programat între 19 și 31 martie. Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a reacționat la victoria tenismenei și a felicitat-o public. Comentariul francezului a stârnit reacții efervescente în contextul în care, la audierile de la TAS, și-a asumat responsabilitatea în cazul contaminării Simonei Halep cu Roxadustat.

im4im4

Citește și: CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva”

Citește și: Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că…'. Primul turneu la care a fost invitată să participe

Citește și: Scandal la Survivor All Stars între TJ Miles și Ana Pal. Faimoasa a început să plângă: „Mai bine dorm pe pământ, decât să mai zic ceva”

Citește și: CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva”

Simona Halep, despre rolul lui Patrick Mouratoglou în scandalul de dopaj, după ce a scăpat de suspendare

Declarațiile recente ale Simonei Halep, la revenirea în România, l-au vizat și pe fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Sportiva e convinsă că nici francezul, dar nici membrii echipei nu i-au recomandat cu rea voință suplimentul care s-a dovedit a fi contaminat. În schimb, Halep a ținut să sublinieze că această „greșeală' a costat-o foarte scump.

„Voi face tot ceea ce trebuie. Pentru că a fost incorect tot ce s-a întâmplat. Mouratoglou… de fapt echipa şi implicit şi el mi-au recomandat aceste suplimente.

Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenţie sau cu alte lucruri greşite, dar a fost o greşeală pe care am plătit-o foarte, foarte scump. Însă a fost o greşeală, atâta tot, nicio intenţie de doping', a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres și GSP.

Amintim că și Patrick Mouratoglou a avut o primă reacție după victoria Simonei Halep, la una dintre postările acesteia: „Adevărul a învins'.

Simona Halep, despre revenirea ei pe teren

Simona Halep a vorbit și despre revenirea ei pe teren, după aproape doi ani în care a stat pe bară, din cauza scandalului de dopaj. Jucătoarea de tenis crede că va fi o mare „provocare' să revină în top 10 WTA și a dat de înțeles că ar putea participa la turneul de la Miami, la care a fost deja invitată.

„Pot să spun că am avut şi lacrimi pentru că am aşteptat foarte mult acest verdict. Îmi doream tare mult să fie aşa, pentru că acesta este adevărul. Pentru mine este acum un nou început în tenis pentru că nu mai am niciun punct în clasament, ceea ce e foarte trist pentru că decizia (n.r. – suspendarea) a fost până în iulie anul trecut.

În perioada aceasta, vă spun sincer, că nu m-am uitat foarte mult la tenis, pentru că era cumva o suferinţă să mă uit şi să ştiu că nu am voie să joc. Dar nivelul pot să spun este destul de ridicat, cel puţin în top 10 fetele au o putere extraordinară şi joacă un tenis bun.

Ştiu şi eu cum e să fii în top 10, tot timpul eşti pregătit. Aşa că va fi greu şi o mare provocare pentru mine să mă apropii de top 10', a adăgat jucătoarea de tenis.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton