Simona Halep dezvăluie că are grave probleme de sănătate: "Permanent am o durere, e cumplit și frustrant!"

.

Simona Halep a dezvăluit, într-un interviu recent, că are probleme de sănătate de mult timp, însă acestea s-au înrăutățit în ultima vreme și din cauza lor se confruntă cu dureri groaznice. Se pare că medicii au diagnosticat-o, atunci când avea doar 17 ani, cu hernie de disc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

SimonaHalep spune că are dureri cumplite, în prezent având nu mai puțin de patru hernii, care nu sunt deloc ușor de gestionat.


„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când
a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să
intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după
câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit
și frustrant.


E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu’, a declarat Simona Halep, potrivit cancan.ro.


Simona Halep este nerăbdătoare să revină la antrenamente

După ce s-a vindecat de COVID-19, Simona Halep anunța că deja își face planuri pentru anul 2021. A și glumit pe marginea acestui subiect cu antrenorul Darren Cahill, mărturisindu-i acestuia că, pentru prima dată în viață, așteaptă cu nerăbdare să înceapă pregătirea pentru noul sezon.


Sută la sută recuperată’, a mai scris ex-liderul WTA pe Twitter. Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonul (n.r. – 2021)’, a comentat antrenorul Darren Cahill, alături de care Simona Halep a reușit cele mai mari performanțe. Pentru prima dată în viaţa mea, sunt super-fericită să încep’, a răspuns Simona Halep.

Citește și:

Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Și Șerban Huidu s-a infectat cu COVID-19 la filmările pentru Revelion: „Acum am venit să donez sânge’


Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!'

Simona Halep a avut COVID-19

La jumătatea lui noiembrie, Simona Halep a anunțat pe conturile sale de socializare că s-a vindecat de coronavirus, la doar o săptămână după ce a fost depistată pozitivă pentru COVID-19. Ea a subliniat că este 100% vindecată acum.

După primirea testului negativ pentru COVID-19, Simona Halep urmează să înceapă pregătirea pentru următorul sezon. Cel mai probabil, fostul lider mondial se va antrena în România și va pleca la sfârșitul lunii decembrie în Australia, pentru primul Grand Slam din 2021.