Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie. Motivul despărțirii

.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. E anunțul ce i-a luat complet prin surprindere pe fanii sportivei și ai afaceristului. Celebra tenismenă și omul de afaceri au ajuns la despărțire, la mai puțin de un an de la căsătoria civilă. Între timp, s-a aflat și motivul separării dintre cei doi. Iată de ce și-au spus „adio', înainte de ajunge în fața altarului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie, scrie Prosport.ro. Se pare că decizia separării a fost luată de comun acord. Aceștia vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, urmând ca apoi fiecare să-și vadă de drumul lui în viață.

Aceeași sursă mai scrie că Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic după divorț. Motivul? Tenismena și afaceristul au stabilit încă de la începutul relației că, în cazul unei separări, să plece așa cum au intrat în cuplu.


Citește și: Ce dietă ține Simona Halep pentru a se menține în formă:'Mănânc tot ce îmi place, dar…'

Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep:„Nu mai sunt speriată, sunt o soție bună’

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații:„Are niște probleme’

Citește și: Lili Sandu a fost oprită de Poliție în drum spre emisiunea Vorbește Lumea:'Mai închideți ochii…'

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie


Simona Halep și Toni Iuruc au decis să păstreze discreția în privința divorțului lor. Nu e o surpriză, având în vedere că și-au păstrat mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, s-a aflat că sportiva și omul de afaceri vor semna actele la notariat, după ce și-au spus „adio’, la câteva luni de la căsătoria civilă.

În ceea ce privește motivul despărțirii, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi oferit celor din anturaj drept explicație a divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivă a tenismenei.


De menționat e și faptul că părinții Simonei Halep ar fi insistat ca ea și Toni Iuruc să-și mai dea o șansă. Din acest motiv, sportiva și afaceristul ar fi mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-ar fi clarificat între cei doi, dar, din nefericire pentru fanii lor, în direcția despărțirii definitive. Astfel s-ar fi ajuns la divorțul la notariat.

La puțin timp după ce s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, bărbatul a făcut primele declarații despre situația actuală.


‘Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment’, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ulterior, Toni Iuruc a mai făcut o declarație despre despărțirea de Simona Halep, confirmând astfel divorțul.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!’ a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru sursa citata anterior.


Simona Halep și Toni Iuruc urmau să facă nunta în noiembrie, anul acesta

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, pe 15 septembrie 2021. Anul acesta, pe 13 noiembrie 2022 cei doi urmau să facă nunta și cununia religioasă. Așadar, mulți se așteptau să-i vadă împreună până la adânci bătrâneți, însă, între timp, s-au separat.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc ar fi trebuit să se țină la la Cazinoul din Sinaia. Se pare că, în total, ar fi fost trimise deja invitații peste 300 de persoane. Data evenimentului ar fi fost aleasă special la finalul sezonului competițional. Mai exact, chiar dacă tenismena ajunge la Turneul Campioanelor, acesta nu i-ar fi încurcat planurile, pentru că a programat între 31 octombrie – 7 noiembrie.


Își stabiliseră și nașii

De asemenea, ar fi fost stabiliți deja și nașii. E vorba despre Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, soția lui. Aceștia au afaceri în mai multe domenii. Printre altele, au și un salon de evenimente și acțiuni importante la o firmă ce deține un club de pe litoralul românesc, mai precis din Mamaia.

De altfel, Toni Mihaele a fost prrezent și la cererea în căsătorie a Simonei Halep. Toni Iuruc a cerut-o de soție pe tenismenă când erau la vila din Pipera și urmăreau un film. După ce ea a spus „DA’, a urmat un foc impresionant de artificii. La cea vreme, de momentul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugămintea bunului său prieten, Toni Iuruc.


Toni Iuruc a mai fost căsătorit

Spre deosebire de Simona Halep, Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori, până la nunta cu sportiva. Căsnicia cu prima soție, Arina, un fost fotomodel, s-a încheiat foarte repede.


Cât despre a doua soție, Liana, machedonul s-a despărțit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe Simona Halep.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!