Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că...”. Primul turneu la care a fost invitată să participe

 Ifrim Georgiana
.

După aproape doi ani în care a stat pe bară, Simona Halep a obținut o victorie în scandalul de dopaj și se poate întoarce pe teren. Tenismena a revenit în țară și a declarat că vrea să participe la turneul de la Miami, însă nu are încă o echipă. Ea a mai spus că adevărul a ieșit la iveală, iar „marea provocare' va fi să revină în top 10 WTA.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna aceasta, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a emis un comunicat prin care a evidențiat faptul că i-a redus pedeapsa Simonei Halep de la patru ani, la nouă luni. Decizia vine după ce tenismena a fost audiată în perioada 7 – 9 februarie, într-un ultim efort de a obține anularea suspendării de patru ani din activitatea competițională, ca urmare a acuzațiilor de dopaj cu Roxadustat. Joi dimineață, Simona Halep a revenit din Dubai, unde se antrenează, și a făcut câteva declarații despre revenirea ei pe teren.

ha9ha9

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: „M-am bucurat de parcă ar fi fost victoria mea. S-a dat pe mâna acestui escroc…” / Cum au reacționat fostul soț, Toni Iuruc, dar și antrenorul Patrick Mouratoglou

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru toți cei care au susținut-o, după ce a scăpat de suspendare: „În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat”

Citește și: „La 43 de ani, eu nu am nimic pe numele meu. Casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu…”. Claudia Pătrășcanu, adevărul despre avere și cine se ocupă de bunurile ei

Citește și: „Îi ajut pe toți, dar toată lumea trebuie să muncească. De exemplu, lui Marius i-am făcut casă. Luminița, casă. Celălalt frate…” Cum și-a sprijinit Vali Vijelie familia și ce lecție le-a dat copiilor lui

Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare

Simona Halep a declarat, la sosirea în țară, că a știut mereu că adevărul va ieși la iveală în scandalul de dopaj și va încerca să revină în clasamentul WTA.

„A fost o veste minunată, aşa cum visam, pentru că aşa trebuia să fie. Adevărul a ieşit la suprafaţă şi în sinea mea mereu am ştiut că nu am făcut nimic şi că nu am luat niciodată o substanţă interzisă şi nici nu am avut această intenţie. Mă bucur că s-a judecat corect şi că pot să joc tenis. (…)

Pot să spun că am avut şi lacrimi pentru că am aşteptat foarte mult acest verdict. Îmi doream tare mult să fie aşa, pentru că acesta este adevărul. Pentru mine este acum un nou început în tenis pentru că nu mai am niciun punct în clasament, ceea ce e foarte trist pentru că decizia (n.r. – suspendarea) a fost până în iulie anul trecut', a spus sportiva la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, potrivit gsp.ro.

Primul turneu la care a fost invitată să participe

Simona Halep a dat de înțeles că ar putea participa la turneul de la Miami, programat între 19 și 31 martie, la care a fost invitată, însă nu are o echipă și are nevoie de timp pentru a se pregăti.

„În momentul acesta, nu am echipă, dar am câteva zile să îmi formez una. Nu este ușor, o să o iau pas cu pas. Îmi doresc să merg la Miami, dar am nevoie acum de câteva zile să mă pregătesc mental', a mai spus sportiva.

Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. – Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru', se arată în invitația primită de Simona Halep.

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a declarat că ar fi un vis împlinit ca Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris și să câștige o medalie, după scandalul de dopaj.

„Nu am plănuit nimic, nu m-am gândit până acum. Totul este o opțiune, o să fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice, asta e sigur', a spus Simona Halep.

Cât despre formarea echipei sale de antrenori, Simona Halep a adăugat: „Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton