Simona Halep lasă racheta de tenis pentru muzică? Tenismena îşi face trupă

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep este numărul unu mondial în tenisul feminin. De fiecare dată când are ocazia, se distrează pe cinste! Aşa a făcut şi aseară, pe 17 decembrie!

Jucătoarea nu va petrecere Crăciunul în România, aşa că a dat o petrecere pe cinste în seara de 17 decembrie într-o locaţie luxoasă din Bucureşti. Simona Halep şi-a invitat prietenii, dar şi o parte dintre colegele din echipa de Fed Cup a României şi s-a distrat azi pe cinste, postând o serie de fotografii pe Instagram. De la party nu au lipsit Ilie Năstase, Darren Cahill, Teo Cercel, dar nici Raluca Olaru, Alexandra Dulgheru sau Irina Begu.

Cahill şi Cercel i-au făcut Simonei un frumos cadou pentru evoluţiile de anul acesta.  Halep va juca pe 23 şi 24 decembrie în Thailanda, după care va începe anul 2018 la Shenzhen.

Cahill şi Cercel alături de Simona Halep

Simona Halep a lăsat racheta de tenis pentru microfon

Simona Halep a vrut să arate tuturor că nu se pricepe numai la tenis. Aceasta a urcat pe scenă acolo unde s-a aşezat chiar în faţa microfonului. A încărcat poza pe Instagram şi a avut un mesaj: „Trupa Simonei Halep” sau „Echipa Simonei”, a scris numărul 1 mondial. Şi de data aceasta, Simona a ales să poarte o rochie neagră, simplă, mulată pe corp care îi vine perfect. A renunţat la tocuri şi s-a încălţat într-o pereche de pantofi simpli, pe auriu şi negru.

Citeşte şi: Însemnătatea zilei de 19 mai 2017, ziua nunţii Prinţului Harry cu Meghan Markle 

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton