Simona Halep merge la psiholog, în plin scandal de dopaj: „De când am primit suspendarea, am în fiecare zi aceste dureri și anxietate”

 Miniosu Alexandra
.

Simona Halep se confruntă cu probleme de sănătate, în plin scandal de dopaj. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către jucătoarea de tenis în cadrul unui interviu oferit pentru o publicație internațională. Conform spuselor ei, de când a primit suspendarea, marea sportivă simte că starea ei emoțională a fost afectată, având tulburări de anxietate, insomnii și atacuri de panică. În plus, aceasta a apelat la ajutorul psihologului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a dezvăluit ce problemele de sănătate are. Tenismena a povestit că, mai ales acum, când se află în plin scandal de dopaj, după ce a fost suspendată pentru patru ani, starea ei emoțională a avut de suferit. Aceasta a declarat că are tulburări de anxietate, insomnii și atacuri de panică și că merge la psiholog, cu speranța că se va simți mai bine.

simona-halep-7simona-halep-7

Citește și: Ion Ion Țiriac, reacție dură după ce Simona Halep a fost ironizată de Serena Williams: „Să ne întrebăm și despre asta, campioano! Ce fac acești steroizi?'

Citește și: Simona Halep își vinde vila cu 9 camere din Snagov. Cum arată casa și câți bani cere pe ea

Citește și: Cum au colaborat Anghel Damian și Lia Bugnar la serialul Clanul, după despărțire. George Ivașcu dă din casă: „E important să se știe lucrul acesta”

Citește și: Ce sex are bebelușul lui Catrinel Menghia: „Istoria familiei mele din ultimii 80 de ani…'. Vedeta e însărcinată a doua oară

Ce probleme de sănătate are Simona Halep, în plin scandal de dopaj

Îndrăgita tenismenă a mărturisit că a avut multe perioade în care nu a putut să doarmă și a avut atacuri de panică. Simona Halep se descrie drept o fire emotivă și își amintește că de fiecare dată, înaintea meciurilor, stresul îi provoacă unele dureri abdominale severe. Acum, după suspendare, e ca și cum ar avea zilnic aceste dureri, plus anxietate, spune ea.

„Am trecut prin perioade în care nu am putut dormi, în care am avut atacuri de panică. Sunt cunoscută pentru faptul că sunt o jucătoare foarte emotivă. Înaintea meciurilor, stresul îmi provoacă dureri abdominale foarte severe. De când am primit suspendarea, este ca și cum am în fiecare zi aceste dureri și anxietate. Totuși, acum, situația este puțin mai bună', a declarat Simona Halep pentru publicația Paris Match.

Însă, deși în prezent se confruntă cu o suspendare de 4 ani din tenis, Simona Halep se gândește cu entuziam la revenirea pe teren. Din fericire, sportiva e susținută permanent de apropiații ei, dar și de fani, pentru a o ajuta să-și păstreze optimismul.

„Încă discut cu psihologul, mă ajută să rămân calmă'

În plus, pentru a se simți mai bine, Simona Halep a mărturisit că merge la psiholog și că discuțiile cu specialistul chiar îii sunt de ajutor.

„Încă discut cu psihologul, mă ajută să rămân calmă și să îmi gestionez temerile. În general, este întotdeauna bine să discuți cu cineva, îți permite să te eliberezi, să te descarci, să înveți să accepți, chiar dacă, în cazul meu, este dificil, pentru că sunt victima injustiției', a conchis ea.

Simona Halep a vorbit despre posibila retragere din tenis

Simona Halep a vorbit despre posibila retragere din tenis. Simona Halep a deschis, recent, un subiect foarte delicat și anume ce va face dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menține suspendarea de patru ani din tenisul profesionist. Simona Halep a fost depistată pozitiv pentru substanța interzisă Roxadustat, la US Open, însă luptă în continuare pentru a-și demonstra nevinovăția.

„Pentru că patru ani înseamnă mult la vârsta mea, cel puțin. Pentru o sportivă care a făcut asta în fiecare zi, timp de 25 de ani, și și-a dedicat viața tenisului, nu știu cum va fi, dar este o catastrofă.

Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul carierei mele,’ a declarat Simona Halep pentru Euronews.

Sursă foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton