Simona Halep și-a făcut schimbare de look. Numărul 1 WTA arată senzațional

.

Tensimena numărul 1 a lumii se află, zilele acestea, într-o perioadă de relaxare, în România. Constănțeancă la origine, sportiva a ales să petreacă puțin timp prin Capitală și, profitând de prezența la București, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look.

Aceasta a apelat la serviciile unuia dintre cei mai renumiți hairstyle-iști din România, care i-a făcut o coafură care o pune foarte bine în valoare. Schimbarea nu este radicală, dar, totuși, vizibilă, iar tonurile luminoase din păr îi dau Simonei un aer proaspăt, relaxat.


Investește în imobiliare

Sportiva a fost, fără îndoială, încântată de rezultat și a postat imaginile cu noul look pe unul dintre conturile ei de socializare.

De fiecare dată în când revine în țară, Simona vizitează Bucureștiul. În Capitală, se pare că sportiva împletește utilul cu plăcutul. Recent, aceasta a investit în imobiliare pe malul Dâmboviței și și-a cumpărat o casă de lux, chiar în apropierea parcului Herăstrău. Acolo, Numărul 1 WTA are vecini de vază: ‘Halep e vecină cu mine. Și-a cumpărat o casă în cartier unde aveam și eu. Stă la două case distanță de mine. Îi doresc multă sănătate pentru că face cinste neamului românesc’, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.


Simona Halep a investit o parte din banii câștigați din tenis în imobiliare. Până la 26 de ani, jucătoarea de tenis are o vilă de aproximativ 500.000 de euro și un bloc cu două etaje în apropierea casei părinteşti, în Constanța, un un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux în Mamaia și două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov.