Simona Halep și Codin Maticiuc, în club, la mare. O pățanie de care râde toată lumea

 Alina Dan
.

Sezonul competițional este mai relaxat, așa că Simona Halep se relaxează pe litoralul românesc. Constănțeancă, jucătoarea numărul 1 mondial petrece alături de prieteni, iar, în acest weekend, a fost într-un club celebru din Mamaia. Tot în Mamaia s-a aflat și Codin Maticiuc. Aparent, nimic neobișnuit de aici, însă, o întâmplare cu cei doi, a stârnit râsul internauților. Despre toate acestea a povestit chiar coprezentatorul emisiunii Otravă pentru Codin, difuzată LIVE de VIVA!.

Codin a mers într-un club select din Mamaia pentru a o asculta pe Delia care, recent, a lansat, alături de Grasu XXL, piesa-parodie 'Despablito'. Simona Halep era și ea în club, dar nu în același. Și, totuși, cum au ajuns împreună și ce s-a întâmplat mai departe? Iată ce spune Codin:

'Sâmbătă am fost la Nuba Mamaia. Cânta @delia și, soțul ei, Răzvan, își sărbătorea pentru a două oară ziua de naștere. La prima nu ajunsesem așa că am ținut să ajung la asta. Când femeia a terminat de cântat și eu eram deja matol, ne-am mutat la Loft unde m-am urcat direct pe masă pe ritmuri de Despablito și cu un Grey Goose la îndemâna. Când eram mai în formă în fumuri de trabuc și aburi de alcool, vine una dintre patroane și ne da vestea: Dumnezeu era la Loft, câteva mese mai încolo. Da, Dumnezeu e femeie și se numește Simona. O rog pe vestitoare să mă ducă până la ea dacă o cunoaște, că să mă închin că la moaște. Îi zic și Deliei să mă însoțească, pe deoparte că nu merg singur și pe de altă că știam că și ea e fană.

Delia mă apostrofează: nu mergem, e urat. A venit femeia să se distreze și mergem noi s-o stresăm'. Am căzut pe gânduri. Ai dreptate. Hai să mergem'. A bufnit-o râsul. Hai, mă, Codine pe bune acum. Nici mie nu-mi place să fac poze din trei în trei minute. Hai s-o lăsam în pace'. Am ezitat iar. Bine. Hai să mergem.'

Am început s-o trag de mâna spre masă Simonei împreuna cu ownerița care măcar o cunoștea. Am ajuns în fața Simonei cu Delia târâta efectiv și i-am spus: Sărumâna, sunt cel mai mare fan al tău. Ești singură femeie care m-a făcut să simt ceva în ultimii doi ani. Să plâng, să rad. Să transpir. Ești singură mea șansa să mai slăbesc. Să rămân doar pitic, nu și gras.'

Simona zâmbea. Când să apuc să îi zic de poză dorită, un băiat urcat pe o masă de lângă cea a Simonei mă bate pe umăr și mă întreabă: Putem să facem și noi o poză?'

Lasă-mă domle puțin' l-am repezit în stilul meu egoist că să-mi văd eu interesul. Apoi către Simona: Așa, îți spuneam că ne dorim mult o poză cu ține…' Băiatul din spate insistă cu telefonul în mâna: În legătura cu poză mea…' Mă pregăteam să-l apostrofez când a intervenit Simona: Ia da-mi-l mie că va fac eu' și i-a luat telefonul din mâna. Băiatul a coborât bucuros. Iată-mă cum făceam poză cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată știu că nu mă deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton