Simona Hapciuc de la Survivor, de urgență la spital! Starea de sănătate s-a agravat, iar diagnosticul este alarmant

 Laciu Andreea
.

Din păcate pentru Simona Hapciuc de la Survivor, medicii i-au dat acum niște vești foarte proaste. Fosta Faimoasă le povestise fanilor ei că se confruntă cu niște probleme de sănătate, după ce s-a întors din Republica Dominicană. Însă, nu se aștepta ca lucrurile să fie atât de serioase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Simona Hapciuc anunța că se confruntă cu niște dureri crunte de cap, dar și cu sângerări nazale. Se pare că lucrurile nu au stat mai bine ulterior. Blondina a ajuns de urgență la spital, pe mâinile medicilor. A fost supusă mai multor investigații medicale și a primit niște vești alarmante.

Am fost dispărută o perioadă, deoarece ieri am fost de urgență la spital. După cum v-am spus, la venirea mea din Dominicană am avut o perioadă în care m-am simțit foarte rău. Inițial am pus totul pe seama oboselii, dar din păcate ieri am clacat și în urma rezultatelor am aflat că am o pancreatită, toxiintecție hepatică și un sindrom meningial„, a povestit Simona Hapciuc.

1-11-1

Simona Hapciuc de la Survivor a ajuns de urgență la spital

Chiar dacă a ieșit momentan din spital, pe propria răspundere, Simona va fi supusă unor noi investigații medicale. Din păcate, medicii se tem că starea ei s-ar putea agrava și mai mult.

„Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine', a mai mărturisit Simona Hapciuc.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor și fiul ei au probleme serioase de sănătate: „Sângerări nazale, dureri de cap…”

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în țară: „Nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice'

Și fiul ei are probleme de sănătate

De parcă nu era de ajuns că Simona se simte rău, și micuțul Dimitrie are probleme din cauza unor simptome de răceală.

„Hello, dragilor! Eu și Dimitrie vrem să vă mulțumim mult pentru toate mesajele pline de iubire și de încurajare pe care ni le-ați trimis, de la apariția venirii mele în București.

Din păcate, nici unul dintre noi nu se simte foarte bine, Dimitrie dă semne de o răceală, iar eu am sângerări nazale și dureri foarte mari de cap, așa că încercăm să avem cât mai mult grijă de noi, motiv pentru care nu sunt nici foarte prezentă pe rețelele de socializare. Promit că în câteva zile revin în forță. Mulțumesc', a scris Simona Hapciuc pe contul său de Instagram.

A fost părăsită când a rămas însărcinată

Simona Hapciuc este o adevărată luptătoare și o mămică model. Nu i-a fost însă deloc ușor să îl crească pe Dimitrie singură, după ce bărbatul iubit a abandonat-o.

„Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile, a mai declarat Simona, pentru click.ro. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton