Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine...”

 Calin Maria Bianca
.

Ediția de aseară de la Insula Iubirii a fost una destul de palpitantă pentru telespectatori, mai ales în momentul în care fetele au avut parte de un Bonfire. Radu Vâlcan le-a anunțat că flacără ispitei s-a aprins pentru două dintre ele, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în cadrul emisiunii. Una dintre concurentele nominalizate a fost chiar Simona Butură, care a izbucnit imediat în lacrimi și nu s-a mai uitat în urmă, ci a pus punct relației cu Claudiu Dragotă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Simona Butură și Claudiu Dragotă formează un cuplu de un an de zile și au venit la Insula Iubirii după ce au fost eliminați Bianca Mitroi și Robert Braia. Deși au venit ultimii în Thailanda, asta nu înseamnă că s-au acomodat mai greu, ci din contră. Concurentul a pus imediat ochii pe ispita Anamaria Vaida, petrecând timp doar cu ea, atât la date-uri, cât și în afara lor.

cuplu-nou-insula-iubirii-2024-simona-si-claudiu-2cuplu-nou-insula-iubirii-2024-simona-si-claudiu-2

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul…'. Cum a reacționat iubita lui, Simona

Citește și: Elena, mama lui Marcel de la Insula Iubirii, îi atacă pe haterii fiului ei și a dezvăluit ce studii are: 'Draga mea, emisiunea ne mai scoate din…'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Larisa Drăgulescu a publicat prima imagine cu actualul soț, Marian. De ce nu a vrut să se afișeze cu el până acum: „Am vrut să treacă o perioadă mai lungă între noi, să mai crească și bebele'

Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida

Claudiu de la Insula Iubirii a luat testul în serios, așa cum chiar el a declarat, și s-a testa la cote maxime, dorindu-și să-i arate iubitei lui că este un bărbat fidel, alături de care poată să își construiască o familie frumoasă. Ispita Anamaria Vaida l-a tot 'încercat' și tachinat, însă nu a căzut în ispită, deși se vedea clar că o place. Ieșirea în club, paharele în plus, l-au făcut însă pe Claudiu să își dea frâu liber sentimetelor, ceea ce a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Simona a izbucnit imediat în lacrimi când a văzut ipostazele amoroase cu ispita și a pus punct relației pe loc.

„Imagini de colecție, de pus în ramă, aș putea spune', a spus Radu Vâlcan.

„Ce pot să zic, Radu, îi mulțumesc foarte mult că m-a adus aici, că a demonstrat cu ce om am stat. Chiar nu am nevoie de așa om lângă mine', a fost reacția concurentei.

Imaginile i-au lăsat un gust amar și au făcut-o să sufere, însă și înainte de a vedea sărutul dintre el și ispita Anamaria Vaida, Simona și-a arătat nemulțumirea față de comportamentul lui.

„Claudiu poate cădea foarte ușor în ispită. Nu a căzut, dar este pe drumul cel bun. A trecut la fapte din prima. Eu i-am acordat a doua șansă, a zis că se schimbă și nu mai e Claudiu pe care l-am cunoscut, el trebuia să se comporte ca un bărbat. El nu e bărbat, ăsta e Claudiu, de fapt. Doar că m-am mințit eu că se poate schimba. Ultimele șase luni au fost inutile. Am acordat timp degeaba. Starea mea mentală și fizică nu e okay. De asta am venit aici, că poate trebuie să pun punct și niciodată să nu mai dau a doua șansă dacă o femeie este înșelată. El și-a dorit testul ca să-mi demonstreze că poate rezista’, spunea ea atunci.

Simona nu vrea să afle Claudiu că s-a despărțit de el până la ultimul Bonfire

Simona de la Insula Iubirii a privit cu ochii în lacrimi și mare dispreț imaginile cu iubitul ei, Claudiu, în timp ce se săruta pasional cu ispita Anamaria Vaida. Nu s-a putut abține din plâns, astfel că printre lacrimi a spus clar că relația lor s-a încheiat. Nu își dorește un astfel de bărbat lângă ea, dar cu toate acestea vrea să-l testeze și mai mult, așa că l-a rugat pe Radu Vâlcan să nu-i spună că a luat decizia de a pune punct poveștii lor de dragoste.

Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat cu ispita Anamaria Vaida, iar apoi a început să plângă

Claudiu și ispita Anamaria Vaida au petrecut tot timpul împreună de când concurentul a intrat în vila băieților, ba chiar au și dormit în aceeași cameră, dar la prânz. Sunt mereu unul în preajma altuia și au avut loc atingeri tandre însă sărutul dintre cei doi s-a lăsat mult așteptat.

Atunci am simțit eu că este momentul și că merită să primească acel sărut. Și m-am simțit și eu hotărât să fac chestia asta. Trăiesc la maxim testul, astfel încât să îmi dau seama că sentimentele pe care le dezvolt aici sunt suficient de puternice încât să mă facă să uit de sentimentele pe care le aveam acasă’, a declarat Claudiu la testimoniale.

După ce i-a oferit însă un sărut intens și pasional chiar în club, concurentul a început să plângă când a ajuns acasă. Acesta a transmis că îi pare rău că a căzut în ispită și speră că iubita lui, Simona Butură, îl va ierta.

„Sper să mă ierte’, a spus concurentul de la Insula iubirii în emisiune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton