Sindy de la Survivor l-a umilit pe Albert Oprea: "Voia să se combine cu mine, dar..."

.

Odată competiția încheiată, încep să apară la iveală secretele din bucătăria Survivor. Concurenții fac dezvăluiri fără perdea, ies la iveală frustrări și resentimente, iar Războinicii și Faimoșii se duelează acum în declarații. Este și cazul lui Sindy, care a simțit nevoia să lanseze un atac asupra lui Albert, iar Maria Hîngu i-a ținut isonul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sindy și Maria Hîngu au fost invitate în emisiunea „Ștafeta mixtă', unde au făcut dezvăluiri nemaiștiute despre concurenții din echipa Războinicilor. Întrebate de Albert Oprea, unul dintre concurenții preferați din echipa albastră. Ele au vorbit atât despre fizicul lui, cât și despre caracterul fostului concurent.

00-2-100-2-1

„Noi ne-am inteles bine, este foarte inteligent, gandeste tot timpul si asta mi-am dat eu seama dupa privire. Stiam eu ca gandeste tot timpul. Dar, daca ma intrebati daca m-as cupla cu el sau daca ma atrage fizic, nu este genul meu.

Nu a fost nimic intre noi, doar o relatie de prietenie, ne-am inteles foarte bine.

Eu cred că mă plăcea si voia să se combine cu mine. La început, cand am intrat eu in competitie, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat si la față foarte mult. Cand ma uitam de acasa, la televizor, era drăguțel. Dar ma gandeam că este mai intalt. Mie imi plac bărbatii mai inalti totusi. Nu m-am simtit atrasă de el, dar simteam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de inteles că eu nu îl plac.

Prima data cand am ajuns acolo mi-a spus „Sindy, eu ti-am făcut patul deja langa mine' și eu i-am spus „Multumesc, Albert, esti foarte dragut si de treaba'. Și dupa m-am mutat langa fete, am vrut să dorm lângă fete', a recunoscut Sindy, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:'Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre divorțul de Victor Slav:„El a mai tras de mine’

Citește și. Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

„Cu Albert nu aș rămâne pe o insulă”

La rândul său, nici Maria Hîngu nu a avut cuvinte mai frumoase la adresa lui Albert.

„Cu Albert nu as ramane pe o insula nicaieri pentru ca nu as avea niciun subiect pe care sa il discut, decat sa ne discutam vietile noastre, pentru ca atat putem discuta.

N-are vreun fizic sau… Albert a observat abia după o lună jumate că sunt mai înaltă decât el, când am spus eu că am 1,75 m. La început comunicam, vorbeam, nu aveam nicio problema, dar chestii asa…', a declarat Maria Hîngu.

Nici Albert nu vrea să țină legătura cu foștii colegi de la Survivor

Albert Oprea a fost mărul discordiei din echipa Războinicilor, fiind cel mai contestat concurent și marginalizat de coechipierii săi. A avut mai multe „meciuri' cu colegii de echipă, iar discuțiile în care era implicat erau aproape la ordinea zilei.

Albert Oprea și s-a spus și părerea la Kanal D despre Zanni, cel care a reușit să se întoarcă în România cu trofeul Survivor România. Cât despre Sorin, Starlin, Maria, Mellina si Musty, fostul Războinic nu prea și-ar mai dori să-i revadă. 

„Mellina: Ambitioasa, desi eu nu am fost in relatii foarte bune cu ea, dar nu pot sa nu apreciez ce un om are bun. Nu o sa vorbesc urat despre ea. Nu ii dadeam nicio sansa cand am vazut-o asa micuta, slabuta, dar a facut multe.
Maria Hîngu: Influentabila, usor influentabila.
Sorin: Are si cateva atuuri care l-au ajutat sa mearga destul de departe.

E carismatic, vocal, dar e manipulator. E cel mai manipulator om pe care l-am cunoscut, stie cum sa se joace cu oamenii.
Andrei: Sufletist.
Marius: Educat.
Sindy: Sindy… O sa zic atat, personaj. Chiar nu vrau sa pun mai multe despre Sindy
Zanni: Enervant de inteligent.

La o cafea nu as iesi cu Sorin, Starlin, Maria, Mellina si Musty. Nu port dusmănie, dar nu rezonez cu ei', a dezvăluit fostul Războinic la Teo Show. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton