Care este singurul sfat pe care Teo Trandafir i l-a oferit fiicei sale, Maia: „Orice mamă are un moment de șoc”

.

Care este singurul sfat pe care Teo Trandafir i l-a oferit fiicei sale, Maia. În primăvara acestui an, fiica prezentatoarei TV a împlinit 18 ani și este o domnișoară în toată regula. Ajunsă la vârsta majoratului, Maia își dorește să-și ia viața în propriile mâini și să studieze în străinătate. Astfel, prezentatorea TV se pregătește pentru despărțirea de copila ei, însă mărturisește că evită să se gândească prea mult la acest moment. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Teo Trandafir are o relație extrem de apropiată și frumoasă cu fiica ei. Cele două vorbesc deschis și se consultă cu privire la orice aspect al vieții. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a mărturisit că este surprinsă pe zi ce trece de maturitatea de care dă dovadă Maia, pe care a descris-o drept „un om în toată firea’. Teo Trandafir a recunoscut că nu-și dorește să intervină în deciziile luate de fiica ei, fiind de părere că așa este cel mai înțelept să procedeze. În schimb, aceasta i-a oferit un sfat prețios de care să țină cont când se află în fața unei alegeri importante.


Care este singurul sfat pe care Teo Trandafir i l-a oferit fiicei sale, Maia. Deși este conștientă că tănăra va pleca curând la studii în străinătate, prezentatoarea TV a susținut că nu dorește să-i îngrădească libertatea și o va susține să-și trăiască viața așa cum simte.

Citește și: Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei și ce spune despre relațiile Maiei, la 18 ani: „Sigur că există insecurități. Nu îmi cere sfaturi, pentru că…’ / EXCLUSIV


Citește și: Ce relație are Teo Trandafir acum cu fiica ei, Maya, în vârstă de 18 ani: „Timpul nostru împreună s-a redus destul de mult'

Citește și: Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel’

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru viețile lor la America Express, din cauza unui localnic: „Am început să ne panicăm, poate ne face rău’


Care este singurul sfat pe care Teo Trandafir i l-a oferit fiicei sale, Maia

Anii au trecut, iar prezentatoarea TV o privește cu multă admirație pe Maia, care dă dovadă de înțelepciune și maturitate. Teo Trandafir a sfătuit-o pe tânără să facă alegeri care o vor conduce pe calea fericirii.

„Maia are în fiecare zi surprizele ei, așa cum are fiecare om în lumea asta. Este un om în toată firea, își vedea de viața ei lângă mine și o las să facă asta, pentru că mi se pare înțelept să procedez așa. Mă surprinde în fiecare zi cu modul matur în care se raportează la viață.


Cred că în momentul în care ea va decide să facă acest lucru (nr. să plece în străinătate la studii), va fi pregătită. Deocamdată așteptăm acel moment, nu forțăm nimic pentru că nu are rost. Sfatul pe care o să i-l dau este același pe care i l-am dat întotdeauna: singurul lucru pe care trebuie să îl faci în viață asta este să fii fericită!’, a susținut Teo Trandafir, potrivit unica.ro.

Prezentatoarea TV nu este pregătită pentru separarea de Maia

Teo Trandafir a recunoscut că evită să se gândească la separarea de fiica ei, însă este conștientă ca va suferi un „șoc’ în momentul când Maia va pleca la studii în străinătate. În curând, tânăra va absolvi liceul și plănuiește să-și continue studiile în cadrul unei universități din Anglia.


„Nu îmi dau seama, pentru că nu mă gândesc foarte des la acest lucru, având în vedere că nu se întâmplă mâine. Dar orice mamă care își vede puiul că se duce unde îi este menit să se ducă, deși pretinde că este pregătită, are un moment de șoc. Toate mamele cu care am vorbit mi-au mărturisit același lucru’, a adăugat Teo Trandafir.


Ce regim alimentar are prezentatoarea TV

În urmă cu mai mulți ani, Teo Trandafir a suferit o operație de micșorare a stomacului. Aceasta a mărturisit că porțiile ei de mâncare sunt destul de mici și evită unele alimente care nu îi plac în mod deosebit.

„Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru. Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac pentru că nu îmi place’, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook