Smiley, despre cele mai frumoase amintiri de Crăciun! Cu cine va petrece anul acesta sărbătorile

 Pirvu Cristina
.

Smiley a dezvăluit că a avut o copilărie fericită, a trăit perioada Crăciunului din plin! Acum că este adult, se bucură de aceste sărbători alături de cele mai dragi persoane! 

Pe când era doar un băieţel, Smiley îi scria o mulţime de scrisori lui Moş Crăciun! Mereu îl aştepta pentru a-i aduce cadourile dorite.

Smiley, despre cele mai frumoase amintiri de Crăciun


Cântăreţul a povestit că el şi bunica sa mergeau mereu la biserică în perioada Crăciunului, se spovedeau, se împărtăşeau şi trăiau aceasta febră a sărbătorilor.  Acum că este adult, nu îşi doreşte lucruri materiale. Vrea să petreacă mult timp alături de familie, de cele mai dragi fiinţe din viaţa sa.

„Recunosc că am scris multe scrisori lui Moş Crăciun şi aşteptam dimineaţa de Crăciun pentru cadouri. Mirosea a prăjituri în casă pentru că mama făcea toate mâncărurile celebre. Eu o ajutam pentru că lingeam toate oalele, era păcat de mâncarea care rămânea. (…) În preajma Crăciunului, mergeam la biserică cu bunica, să ne spovedim şi să ne împărtăşim. Împodobitul bradului era foarte important, toată familia contribuia, iar noaptea dormeam sub brad. Sentimentul pe care îl trăiam de Crăciun îl trăiesc de fiecare dată de Crăciun. Cu trăirile vreau să rămân, nu pun accent pe lucrurile materiale.
Tot timpul am vrut mai mult timp şi vreau să mă reîntâlnesc cu toată familia şi să stăm degeaba, să mâncăm, să povestim, să primim musafiri, să stăm de vorbă. (…) 
Îmi doresc ca această tradiţie să ţină cât mai multţi ani pentru ca ai mei să fie bine şţi să merg mereu de Crăciun acasă. Sper ca Moş Crăciun să-mi aducă o tolbă cu trăiri noi pentru anul viitor”, a spus Smiley la radio.

 

Citeşte şi: Andreea Bălan, în culmea fericirii: „După trei ani, mi s-a îndeplinit dorinţa!'

Ozana Barabancea nu se mai opreşte din slăbit! Poartă ţinute foarte îndrăzneţe

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton