Smiley, intimidat de Loredana Groza și Horia Brenciu când s-a alăturat juriului de la Vocea României: „Eram cam de vârsta lui Theo Rose când am început”

 Ifrim Georgiana
.

Smiley este unul dintre cei mai longevivi antrenori de la „Vocea României', emisiune ajunsă deja la cel de-al 11-lea sezon. Artistul a fost cooptat în proiect încă de la debut și s-a remarcat imediat în rolul de mentor, căci primul sezon l-a avut câștigător pe Ștefan Stan, din echipa lui. Recent, producătorul muzical a vorbit despre momentul când s-a alăturat proiectului televizat și a recunoscut că a fost intimidat de Horia Brenciu și Loredana Groza, care aveau mai multă experiență în spate. Iată declarațiile lui Smiley!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dincolo de cariera muzicală, Smiley s-a remarcat și în lumea televiziunii, în calitate de prezentator al mai multor formate de succes. Emisiunea „Vocea României' a debutat în septembrie 2011, iar interpretul s-a alăturat în postura de antrenor, încă din primul sezon. Din formula inițială, făceau parte și Horia Brenciu, Loredana Groza și Marius Moga, în timp ce show-ul era găzduit de Pavel Bartoș și Roxana Ionescu. La 12 ani distanță, Smiley recunoaște că a fost intimidat de ceilalți membri ai juriul, având în vedere că la momentul respectiv avea vârsta lui Theo Rose, cu care a împărțit scaunul dublu anul trecut.

sm10sm10

Citește și: În ce relații au rămas Smiley și Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018: „Nu prea am mai vorbit, pentru că…'. Ce a făcut tânărul cu banii câștigați

Citește și: Smiley, despre certurile cu ceilalți antrenori de la Vocea României: „Cu Tudor mai am discuții aprinse, dar și cu Irina. E zvăpăiată…'

Citește și: „Bărbații slabi fug de femeile puternice. Este în ADN-ul ei să fie puternică și…'. Anamaria Prodan o susține pe Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf

Citește și: Cum s-a răzbunat Cătălin Bordea pe Livia, după ce văzut imaginile în care se săruta cu prietenul lui, Spike: „Ca un gest de bun simț'

Smiley, intimidat de Loredana Groza când a fost cooptat la Vocea României

În urmă cu 12 ani, Smiley a fost contactat de producătoarea Mona Segall, pentru a se alătura proiectului „Vocea României', care urma să debuteze la PRO TV. Artistul spune că, la vremea respectivă, a fost intimidat de Loredana Groza și Horia Brenciu, care aveau să completeze formula de inițială de antrenori.

„Mona Segall m-a chemat. Eu deja făcusem primul sezon de la Românii au talent cu Pavel (Bartoș – n.r.). Atunci nu se știa de The Voice. Era un singur sezon făcut în Olanda. Și noi am fost a doua sau a treia țară care a luat formatul acesta. Mona mi-a spus: Vrem să facem o emisiune care se numește Vocea României. În momentul în care am auzit că se numește Vocea României, am zis: Da, vreau. După care mi-a spus că o să fiu cu Loredana Groza, cu Horia Brenciu, cu Marius Moga. Eram așa: Eu sunt cel mai tânăr? Ce să fac eu acolo?', a dezvăluit artistul, pentru playtech.ro.

„Eram cam de vârsta lui Theo când am început treaba asta'

Când a fost cooptat în proiectul „Vocea României', Smiley era intimidat de gândul că va sta la aceeași masă de jurizare cu Loredana Groza și Horia Brenciu, care aveau mai mulți ani de experiență în spate. Cu câțiva ani înainte, în 2008, artistul pusese bazele casei de discuri HaHaHa Production, care are un succes imens până în ziua de azi.

„Eram cam de vârsta lui Theo când am început treaba asta. Și eram ușor intimidat de Loredana Groza în primul rând, de Horia Brenciu. Erau oameni cu mult mai multă experiență. Dar pentru că eu eram și artist, și producător, și compozitor, făcea sens să fiu acolo, să dezvolt artiști.

M-am bucurat foarte tare că am avut ocazia asta și că încă sunt aici. Îmi place atât de mult proiectul ăsta, încât mi-aș dori să nu se termine niciodată, o să vedem cum o să fie. (…)

Da, eu am rămas pentru că îmi place foarte mult emisiunea. Îmi place formatul acesta, e ceva ce eu fac de mai bine de 20 de ani în viața reală și cumva se transpune în emisiunea asta', a adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton