Smiley, mesaj emoționant cu câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol: „Mâine nu e promis pentru nimeni”. Ce surpriză i-a pregătit viitoarei soții

.

Astăzi, 27 mai 2023, are loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz-ul românesc. Este vorba despre nunta cuplului Smiley – Gina Pistol, povestea de dragoste dintre cei doi debutând în urmă cu șapte ani. Anunțul privind căsătoria a fost făcut exact în urmă cu o lună, prin intermediul unei videolcip publicat pe rețelele de socializare. Iată ce mesaj a postat Smiley cu câteva ore înainte de căsătorie și ce surpriză i-a pregătit miresei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se cunosc de aproximativ șapte ani și au devenit părinți pe 9 martie 2021, atunci când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe Josephine. Deocamdată, se cunosc puține detalii despre modul în care se va desfășura nunta celor doi, însă cert este că evenimentul are ca ingrediente cheie „eleganța’ și „simplitatea’. La petrecerea de nuntă, organizată la Palatul Snagov, sunt așteptați aproximativ 300 de invitați, însă nu se știe cine vor fi părinții spirituali ai celor doi.


Cu câteva ore înainte de nuntă, Smiley a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Spre deosebire de Gina Pistol, artistul a fost destul de rezervat în a face dezvăluiri despre căsătorie și a fost destul de absent din mediul online. Ei bine, chiar înainte de ziua cea mare, cântărețul a publicat o imagine cu fiica și soția lui și se pare că i-a pregătit o surpriză de proporții celei care îi va deveni mireasă.


Citește și: Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley: „Suntem diferiți, dar ne completăm perfect'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol. Cele mai importante momente din relația lor

Citește și: Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley: „Suntem diferiți, dar ne completăm perfect'

Citește și: Alexandra Stan se luptă cu depresia și anxietatea din cauza succesului pe plan profesional: „Viața unui artist este un amalgam de sentimente. Presiunea vine atunci când…’


Smiley, mesaj emoționant cu câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol

Cu o zi înainte de nuntă, Smiley a publicat o fotografie cu Gina Pistol și Jospehine, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant. Artistul a vorbit despre bucuriile și împlinirile vieții, iar postarea a strâns zeci de mii de aprecieri.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul , încat normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trait în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți, cel puțin o data.


Dincolo de extraordinarul din viețile noastre, pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degraba în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întamplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!’, a fost mesajul postat de îndrăgitul artist, prin intermediul unei postări pe pagina lui de Facebook.


Smiley i-a pregătit o surpriză Ginei Pistol, în ziua nunții

Potrivit unuei surse apropiate cuplului, se pare că Smiley a comandat o sticlă de vin cu numele și fotografia Ginei Pistol, o surpriză de care mireasa se va bucura în ziua nunții. Cei doi au ales un meniu special pentru căsătoria lor, încercând să îmbine tradiționalul cu fine diningul, iar prețul acestuia este 100 de euro euro/persoană.


„Smiley îi face Ginei un vin cu numele ei, mai mult, eticheta sticlei va fi, de fapt, poza Ginei’, a dezvăluit un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.RO.

Sursa foto: Facebook