Smiley, noi declarații despre Gina Pistol. Ar participa sau nu cu ea la un reality show?

 Pirvu Cristina
.

Smiley nu se mai ferește și face declarații despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Sunt mai fericiți ca niciodată, dar, momentan, despărțiti, după ce ea a plecat la Asia Express, sezonul cu numărul 3. El a dezvăluit dacă ar pleca sau nu împreună la un reality show!

Despărțiti, dar împreună! Gina Pistol a prăăsit România în urmă cu câteva zile. A plecat la Asia Express, sezonul 3. Este pentru a treia oară moderatorul emisiunii preferate a multor români. Acest fapt a venit tocmai când Smiley a recunoscut că formează un cuplu cu ea. Mulți ani la rând s-au ferit să vorbească despre povestea lor de iubire.

Acum, el a recunoscut, ba chiar a făcut dezvăluiri.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Smiley a fost întrebat dacă s-ar duce la un reality show alături de Gina Pistol contra sumei de un milion de euro.

„Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul…

…Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi', a răspuns Smiley.

Smiley si Gina Pistol 1Smiley si Gina Pistol 1

Smiley, declarații siropoase pentru Irina Rimes la Vocea României: 'Am nevoie de ceva dulce în viața mea'

Nici concurenții mai tineri nu vor fi lipsiți de emoții, ci dimpotrivă. O concurentă venită din Republica Moldova va admite că 'Unde e muzică, viața e într-una frumoasă. Și viața mea a plină de muzică'. Dacă va reuși aceasta să convingă cel puțin un antrenor să o ia în echipa lui, dar și ce dorință va reuși să-și îndeplinească pe scena Vocea României, vedem astăzi, la PRO TV.

În această seară, Irina va fi în centrul atenției colegilor ei, care o vor copleși cu tot felul de declarații. Dacă Horia Brenciu îi va spune că 'este șturlubatică', Smiley va rămâne într-o stare romantică: 'Fă-mi și mie ochi dulci, Irina. Am nevoie de ceva dulce în viața mea'.

Foto: Facebook, VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton