Soacra Anei Maria Vasiliu, mesaj sfâșietor după înmormântare: „Te va iubi mama...”. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă, iar soțul ei, Gabriel Vasiliu, a fost prezent

.

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, Ana Maria Vasiliu, românca ucisă cu bestialitate în Olanda, a fost condusă pe ultimul drum. Tânăra a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar la funeralii a fost prezent și soțul ei, Gabriel Vasiliu, după ce a obținut permisie să părăsească penitenciarul. Devastată de durere este și mama acestuia care, într-o postare pe rețelele de socializare, a scris câteva rânduri pentru cea care urma să-i devină curând noră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Ana Maria Vasiliu este românca în vârstă de 34 de ani care a fost găsită decedată în locuința sa din Olanda, unde locuia de ceva vreme. Ancheta este în curs de desfășurare, însă, din primele informații, un cetățean britanic ar fi responsabil de moartea ei. Soțul acesteia, Gabriel Vasiliu, este finalist al emisiunii „Puterea Dragostei’ (sezonul 2) și se află în închisoare unde execută o pedeapsă de trei ani, fiind condamnat pentru trafic de persoane.

Citește și: De ce Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în orașul lui natal: „Ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit’


Citește și: Familiile soților Ana Maria Vasiliu și Gabriel de la Puterea Dragostei, discuții în contradictoriu pe locul în care tânăra va fi înmormântată: „Sunt distruși. Șocați. Doare mult. Nimeni nu știe care e adevărul…’

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani din căsnicia cu Marius Elisei: „Îmi făcea viața nefericită, eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Foarte multe probleme…'

Citește și: Mama Geta a dezvăluit sexul bebelușului Getei Sterp. Ce nume a ales sora lui Culiță Sterp pentru copil: „E mai deosebit!’


Soacra Anei Maria Vasiliu, mesaj sfâșietor după înmormântare

După funeralii, soacra Anei Maria Vasiliu și-a strigat suferința pe rețelele de socializare. Tincuța, mama lui Gabriel Vasiliu, a postat o imagine cu cea care urma să-i devină noră la sfârșitul acestei luni, însoțită de o melodie tristă. Versurile reflectă suferința care îi macină sufletul în aceste momente: „De ce nu m-ai luat cu tine, mai bine muream și eu’.


Mulți dintre cei care au cunoscut-o pe Ana Maria Vasiliu au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate. Prieteni, cunoscuți și rude și-au exprimat regretul profund pentru pierderea suferită.

Tincuța, soacra ei, i-a făcut și o ultimă promisiune: „Te va iubi mama mereu’.

Ana Maria Vasiliu a fost înmormântată în rochie de mireasă

Înmormântarea Anei Maria Vasiliu a avut loc sâmbătă, pe 21 septembrie, la cimitirul Bolovani din Ploiești. Tânăra a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar trupul ei neînsuflețit a fost depus într-un sicriu alb, de lemn masiv. Toți cei care au iubit-o au adus aranjamente și coroane funerare.


La funeralii a fost prezent și soțul ei, Gabriel Vasiliu, care a adus la căpătâiul ei un buchet impresionant de 100 de trandafiri albi. Buchetul a fost înconjurat de o panglică neagră, pe care fostul concurent la „Puterea Dragostei’ a scris următorul mesaj: „Te iubesc…soțul’.


Gabriel Vasiliu a părăsit penitenciarul, în ziua înmormântării

Fostul finalist la „Puterea Dragostei’ execută o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și a primit, în ziua funeraliilor, permisie să părăsească penitenciarul. Gabriel și Ana Maria Vasiliu erau căsătoriți civil și urmau să aibă nunta la sfârșitul acestei luni.

„Fiul meu va fi prezent mâine la înmormântare, după ce șefii de la penitenciar i-au acordat o permisie în ziua funeraliilor. Gabriel și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară pe soția lui, pe femeia pe care a iubit-o cu toată inima și cu care ar fi dorit să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.


Ana-Maria era totul pentru el, dar soarta a fost dură și i-a despărțit definitiv. Cu mare durere, Gabriel va ajunge la Ploiești de dimineață, la fel ca și noi, familia, nașii și câțiva prieteni, și o va conduce pe Ana, pe ultimul drum.

Ce să spun… va fi ziua cea mai grea și cea mai neagră din viața băiatului meu’,  a spus Tincuța Vasiliu, mama lui Gabriel Vasiliu, conform WOWbiz.ro.

Sursa foto: Facebook & Captură video/România TV