Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează. De ce s-au despărțit, după șapte ani de căsnicie: „Această nouă fază a vieții noastre...”

.

Sofia Vergara și Joe Manganiello au anunțat, printr-o declarație comună, că divorțează, după o căsnicie care a durat 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, la aproximativ un an după oficializarea relației, însă au decis să meargă pe drumuri separate. Iată primele declarații ale vedetei din serialul „Modern Family'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează. Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au cunoscut în anul 2014, la Cina corespondenților de la Casa Albă. La vremea respectivă, cunoscuta actriță era împreună cu fostul ei logodnic Nick Loeb, însă s-au despărțit la scurt timp, motivând că nu au reușit să-și armonieze viața personală cu cea profesională. Un an mai târziu, Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la un resort din Palm Beach, Florida, Statele Unite ale Americii.


Citește și: Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer la tiroidă: „Am încercat să nu intru în panică'

Citește și: Drama pe care o trăiește Sofia Vergara, de 19 ani. A avut cancer și va urma tratament toată viața: „Au scos tiroida și de atunci trebuie să iau constant medicamente'

Citește și: Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, vor fi nași de botez pentru al treilea copil al Georgianei Lobonț: „Oameni dragi sufletului nostru’


Citește și: Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație: „Nu mai suntem împreună’. Care a fost motivul

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după șapte ani de căsnicie

De curând, în cadrul unui interviu, Sofia Vergara și Joe Manganiello au vorbit despre divorțul lor, după o căsnicie care a durat 7 ani. Potrivit apropiaților cuplului, decizia ar fi fost luată din cauza faptului că cei doi actori nu reușeau să-și sincronizeze planurile, la care s-ar adăuga și multe incompatibilități de caracter.


„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectăm intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre’, a spus cuplul, într-o declarație pentru Page Six.

Sofia Vergara nu și-a dorit, inițial, să formeze un cuplu cu Joe Manganiello

Într-un alt interviu acordat în urmă cu câțiva ani, Sofia Vergara a recunoscut că, inițial, nu și-a dorit să formeze un cuplu cu Joe Manganiello. Atunci, actrița motiva că nu era pregătită pentru implicațiile unei legături sentimentale, văzând că soțul ei era curtat de multe femei.


„Când l-am cunoscut i-am spus că este prea atrăgător. Nu am vrut să intru într-o relație. Am considerat că e prea mult de muncă, pentru că femeile se aruncau asupra lui. Eram ceva de genul: „Nu. Te rog, vreau pe cineva normal’, a spus actrița de la Hollywood.


De ce au decis să divorțeze Sofia Vergara și Joe Manganiello

Deși Sofia Vergara și Joe Manganiello nu au dezvăluit motivele divorțului, surse apropiate cuplului au susținut că între cei doi actori existau multe incompatibilități și nu reușeau să-și sincronizeze stilul de viață.

„Joe este un copil mare, îi place să se joace Dungeons & Dragons, îi place wrestling-ul, îi plac jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, să meargă la concerte, este un mare fan al fotbalului american. Vrea distracție’, a declarat sursa.


Pe de altă parte, Sofia Vegara a fost caracterizată drept „opusul lui, sigur că îi place să iasă să se distreze, dar îi plac mai ales lucrurile mai fine în viață, călătoriile, cinele somptuoase, faptul de a fi o celebritate și tot ce decurge din asta. I s-a spus toată viața că este foarte atrăgătoare și frumoasă și acest lucru i s-a urcat la cap. Este și temperamentală și se supără deseori pe chestiuni stupide’.

Sursa foto: Hepta