Sora lui Jador susține că nu mai e cale de împăcare între el și Oana Ciocan: „S-au despărțit definitv, e mai bine așa pentru el. Știu…”

 Miniosu Alexandra
.

Sora lui Jador susține că nu mai e cale de împăcare între el și Oana Ciocan. Deși fanii lor încă speră ca cei doi să reia relația, se pare că familia manelistului nu e de aceeași părere. Sora artistului, Camelia, a declarat recent că fratele ei „s-a despărțit definitiv' de fosta lui iubită și consideră că e mai bine așa pentru el. Iată ce a mai spus despre separarea celor doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit, de curând, deși aveau planuri de nuntă. La scurt timp după separare, aceștia au fost surprinși împreună într-un club, iar fanii lor au crezut că s-au împăcat. Se pare, însă, că cei doi nu au revenit la sentimente mai bune și că despărțirea dintre ei este definitivă. Cel puțin asta susține sora cântărețului, ce pare sigură că fratele ei nu va mai privi în urmă.

jador-26-1jador-26-1

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze'

Citește și: Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat…'

Citește și: Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV'

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Sora lui Jador susține că nu mai e cale de împăcare între el și Oana Ciocan

Așadar, se pare că lui Jador îi place în continuare postura de burlac, iar acum este, din nou, „liber de contract', după despărțirea de Oana Ciocan. Camelia, sora cântărețului de manele, a declarat recent că „Jador s-a despărțit de Oana definitiv. E mai bine așa pentru el'.

Sora lui Jador nu a vrut însă să discute și despre motivele despărțirii dintre el și Oana Ciocan, susținând că ei știu mai bine ce au trăit împreună.

„Știu ei mai bine ce a fost, nu vreau să intru în viața lor. Atât am avut de spus', a mai spus sora lui Jador, pentru Cancan.

Jador, după despărțirea de Oana Ciocan: „Cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult'

Acum ceva timp, Jador dezvăluia pe Instagram așa-zisele motive ale despărțirii dintre el și Oana Ciocan. Tot atunci, mărturisea că nu vrea să-și mai expună atât de mult viața personală în lumina reflectoarelor.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine. Și lucruri pe care eu le ofer oamenilor și am decis că viața mea personală este viața mea personală și nu voi mai spune nici da nici nu, nu voi comenta în niciun fel, am văzut știri, pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect, este viața mea, nu vreau să o expun și sper că înțelegeți.

Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta', a mărturisit Jador, recent, la InstaStory.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton