Sora lui Meghan Markle nu a fost invitată la nuntă! Samantha – atac furibund în mass-media

Samantha Grant, sora lui Meghan Markle, nu a fost invitată la nuntă și, din acest motiv, este foarte supărată pe viitoarea soție a Prințului Harry. Aceasta a comentat în mass-media ori de câte ori a avut ocazia, afirmând că nu înțelege de ce actrița și-a ignorat complet familia atunci când au fost trimise invitațiile de nuntă.

Una dintre rudele actriței Meghan Markle, de fapt nu una oarecare, ci chiar sora ei vitregă, cu 15 ani mai mare, Smantha Grant, este foarte nemulțumită că actrița nu i-a invitat pe ea și familia ei la nunta cu Prințul Harry, care va avea loc pe 19 aprilie și ține morțiș să vorbească despre asta ori de câte ori i se ivește prilejul. „Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitați. Familia e familie', a scris Samantha pe Twitter. „Am un unchi pe care l-am văzut doar o dată, dar nu aș spune niciodată că nu face parte din familie pentru că nu suntem apropiați. Umanitariștii (apropo la formația umanistă a actriței) dau dovadă de dragoste și bunătate în special față de familie', a conchis ea.

Meghan și Harry au fost sfătuiți să nu o invite pe Samantha, sora vitregă a lui Meg, la nunta lor...

De asemenea, sora lui Meghan consideră că și ea este rudă cu Harry, la fel ca Meghan. Conform arborelui genealogic al familiei, cele două surori ar fi verișoare de gradul 15 (!) cu prințul, așadar Samantha consideră că ar trebui să fie invitată… „Și nu e doar Meg verișoară de gradul 15 cu Harry. Eu și fratele meu suntem de asemenea. După tată m-am născut o Markle. Să excluzi familia Markle de la nuntă ar fi un lucru extrem de nepotrivit', a mai comentat sora lui Meghan.

„Samantha inventează când spune că au fost apropiate'

Nu știm exact care este relația dintre cele două surori, însă, se pare, cel care a venit cu sugestia de a o exclude pe Samantha Markle de pe lista invitaților este chiar fostul soț al acesteia, Scott Rasmussen! El a povestit pentru publicația Mirror că Samantha este mult prea dornică de faimă, iar acesta este motivul pentru care sora vitregă a lui Meghan a exagerat când a povestit despre relația apropiată dintre ele două. „Samantha inventează când spune că au fost apropiate', a declarat fostul pușcaș marin, și nu puține sunt sursele care-i confirmă spusele. Date fiind ieșirile recente ale Samanthei, tindem să-i dăm dreptate soțului ei și să înțelegem de ce Meghan nu și-a invitat sora vitregă la nuntă. Sau cine știe…

Foto: Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton