Sora Ronei Hartner, devastată de durere și dor, la 40 de zile de la moartea actriței: „Îmi lipsești atât de mult. De când ai plecat...”

.

La începutul acestui an, pe 2 ianuarie, s-au împlinit 40 de zile de când Rona Hartner s-a stins din viață. Rinda, sora regretatei actrițe, a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, fiind răpusă de dorul acesteia. Iată ce rânduri emoționante a scris!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la un spital din Franța, sub ochii surorii și a fiicei ei. Actrița fusese diagnosticată cu cancer și, din păcate, a pierdut lupta cu nemiloasa boală. Funeraliile au avut loc pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, artista fiind înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic. Se pare că Rona Hartner își cumpărase loc de veci de când medicii au anunțat-o că este bolnavă: „Doctorii mă trimiteau la notar, să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi. Mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță’.


Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Ronei Hartner. Rinda Hartner are 52 de ani și locuiește în Canada

Citește și: Mama Ronei Hartner, mesaj sfâșietor la o lună de la moartea artistei: „Catedrala de la Toulon a răsunat jalnic pentru Ronica'. Familia se pregătește de parastas

Citește și: Ce crede Radhu, artistul român care a intrat în clasamentul Billboard alături de Shakira și Maluma, despre Pepe: „Mulți mă compară cu el, însă…’ / EXCLUSIV


Citește și: Cum se menține Cătălin Botezatu în formă și de ce a renunțat să meargă la sală: „Un bărbat nu trebuie să fie frumos. Prefer să trăiesc fără pătrățele’

Sora Ronei Hartner, devastată de durere, la 40 de zile de la moartea actriței

Pe 2 ianuarie 2024, s-au împlinit 40 de zile de când Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul. Potrivit tradiției creștine, această zi marchează momentul când sufletul defunctului se înalță de pământ la Ceruri. În mediul online, Rinda Hartner a transmis un mesaj dureros, exprimându-și dorul față de sora ei, care s-a stins din viață mult prea devreme.


„Rona deja 40 de zile de când ai plecat. Îmi lipsești atât de mult. Dumnezeu să vă primească în casa lui astăzi. Dumnezeu să te odihnească în pace, surioară’, a scris Rina Hartner pe pagina sa de Facebook.


Cu cine a rămas fiica Ronei Hartner

Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică, pe Rita Sumalya, în vârstă de doar 15 ani. Potrivit Rindei, adolescenta a rămas în grija bunicii materne și a unui unchi. La înmormântarea actriței, a fost prezent și dansatorul argentinian Rocco Sedano, primul soț al acesteia. Gestul lui nu a fost văzut cu ochi buni de familia Ronei Hartner, fiind acuzat că ar încerca s-o îndepărteze pe Rita Sumalya de rudele din partea mamei.  

„Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună!


Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu’, a explicat sora Ronei Hartner pentru Click.ro.

Sursa foto: Facebook