Sora Ronei Hartner, despre ultimele clipe de viață ale regretatei artiste: „Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze. Am întrebat-o...”

 Ifrim Georgiana
.

Rona Hartner s-a stins din viață în cursul zilei de 23 noiembrie 2023, la 50 de ani, după ce a fost răpusă de cancer. Sora ei, Rinda, i-a fost alături în ultimele clipe de viață și spune că regretata artistă a murit împăcată, cu zâmbetul pe buze. Se pare că mama acesteia este devastată de tragedie și nu poate accepta faptul că a pierdut unul dintre copii. Iată declarațiile dureroase ale Rindei Hartner!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner s-a stins din viață săptămâna trecută, răpusă de cancer, și a lăsat în urmă multă suferință și o familie îndoliată. Sora ei a fost cea care a anunțat că regretata artistă își trăiește ultimele clipe de viață, după ce starea ei de sănătate s-a agravat subit. Rinda Hartner este stabilită de ani buni în Canada, însă a călătorit în Franța, pentru a-i fi alături surorii ei, cu care a avut o relație deosebită. Spune că Rona Hartner a murit împăcată, cu zâmbetul pe buze și l-ar fi văzut pe Mântuitorul Iisus Hristos, înainte de a-și da ultima suflare.

ro11-2ro11-2

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința”

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a actriței Mădălina Craiu, din serialul Clanul: „Bărbatul ideal e cel potrivit mie'. Vedeta Pro TV a împlinit 33 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Alexia Eram vrea să fie cerută în căsătorie de Mario Fresh: „Aștept inelul, după șapte ani de relație…”

Sora Ronei Hartner, despre ultimele clipe de viață ale regretatei artiste

Rinda Hartner a fost alături de sora ei, Rona, în ultimele clipe de viață și a văzut-o cum s-a stins sub ochii ei. Potrivit acesteia, regretata artistă s-a luminat la față și a zâmbit atunci când a trecut la cele veșnice, fără a-și arăta suferința sau durerea fizică.

„Într-adevăr, este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales, care nu accepta încă că și-a pierdut unul dintre copii. Eu am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea, am ajuns direct din Canada la spital, am stat cu ea toată noaptea. Suferința ei era calmată de medicamente. După ce au venit cadrele medicale să schimbe medicamentele eu am mers să iau o cafea și m-am întors la ea apoi, am stat de vorba și la bun moment dat am văzut deodată că i s-a luminat fața și a zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul. Am întrebat-o pe cine vede. Atunci a și plecat', a declarat Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei emisiuni TV.

„Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze'

Rinda Hartner crede că regretata ei soră l-a văzut pe Mântuitorul Iisus Hristos în ultimele clipe de viață, pentru că era o fire foarte credincioasă. În timpul chimioterapiei, Rona Hartner a avut o premoniție sumbră, în care tatăl ei decedat o chema la Ceruri. Actrița a rostit atunci o rugăciune puternică, însă din nefericire, a pierdut lupta cu boala nemiloasă, în cursul zilei de 23 noiembrie 2023.

„Rona era foarte credincioasă. Cred că probabil și atât era acolo, dar cred că l-a văzut pe Iisus. Nu sunt în locul ei, dar avea un zâmbet și s-a luminat toată la față. Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze', a mai dezvăluit sora Ronei Hartner.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton