Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor după moartea artistei: ”O să-i lipsești fetei tale foarte tare. Nici nu îți puteai închipui cum...”

 Ifrim Georgiana
.

Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor după moartea artistei! Vestea că Rona Hartner a încetat din viață ieri, pe data de 23 noiembrie, a șocat pe toată lumea. Toți cei care au cunoscut-o sunt împietriți de durere, însă suferința prin care trece fiica ei, Rita, în vârstă de doar 15 ani este inconfundabilă. Iată ce mesaj a scris și Rinda, sora regretatei artiste, cu ochii în lacrimi și fără putere, după cumpănă pe care o traversează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Încă de când s-a aflat tragica veste că Rona Hartner a murit, pe paginile ei de socializare au apărut numeroase mesaje pline de suferință. Multe vedete din showbiz-ul românesc și-au manifestat durerea și tristețea privind moartea îndrăgitei artistei, însă acum a făcut public un mesaj sfâșietor și sora ei, Rinda Hartner!

ro10-1ro10-1

Citește și: Rona Hartner vrea să se mărite din nou, după ce a divorțat de două ori, de un argentinian și de un francez: „Poate mă mărit cu un român”

Citește și: Rona Hartner are din nou probleme de sănătate, după a anunțat că s-a vindecat de cancer: „Metastaza de pe creier a devenit rebelă. Trebuie să fac radioterapie”

Citește și:Oana Roman a publicat mesajul prin care s-a despărțit de Marius Elisei și i-a cerut să plece din casă: „Te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine. Ai timp de gândire…'

Citește și: America Express 22 noiembrie – Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost eliminate: „Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că…'

Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor după moartea artistei

Rinda Hartner a emoționat pe toată lumea cu mesajul postat drept omagiu în amintirea surorii sale. Aceasta nu doar că a spus cât de mult o să-i lipsească ei 'surioara cea mică', așa cum o alinta pe Rona Hartner, ci a dezvăluit și cât de mult suferă Rita, fiica artistei, după ce mama ei a pierdut lupta cu cancerul. Durerea este una cumplită, care nu poate trece prea ușor, mai ales că Rita a rămas fără mamă la vârsta fragedă de doar 15 ani.

„Steagul nostru in trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né dune cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternica și unica ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta in buclă.Ai avut dreptate sa trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat in timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o sa le lipsești la toți. Stelele in cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina in seara asta! Drum bun și luminat Ronel', este mesajul postat de Rinda, sora regretatei Rona Hartner.

Rona Hartner și-a retras fiica de la școală

Rona Hartner și-a retras fiica adolescentă de la școală pentru a-i oferi un an sabatic. Rita Sumalya a petrecut cea mai mare parte a vieții în Franța și a studiat la școli private. Actrița și-a dorit să-și poată urma pasiunile, printre care se numără hair styling, make-up sau design interior. Ba mai mult, la doar 15 ani, Rita are deja o profesie care este la mare căutare.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe', a spus actrița, în urmă cu ceva timp.

Fiica Ronei Hartner a început să lucreze de la 15 ani

La numai 15 ani, fiica Ronei Hartner a dat dovadă de multă maturitate și putere, după ce actrița a fost diagnosticată cu cancer. Actrița i-a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă, însă tânăra și-a ascuns suferința și a încercat să fie un sprijin pentru mama ei, până acum, când își urlă durerea după ce mama ei a încetat din viață.

„Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă', a declarat Rona Hartner pentru Click!, în urmă cu mai mult timp.

Deși are o vârstă fragedă, Rita Sumalya a început să lucreze ca make-up artist în Franța, după ce a absolvit cursurile de la Syma Make Up Studio și a obținut o diplomă recunoscută internațional.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă. Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze', a mai spus Rona Hartner, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton