Sore le-a vorbit deschis părinților despre viața ei sexuală: „M-au învățat să fiu nebună, rebelă, să-mi urmez visele”. Cum o educă pe fiica ei, Erin

.

Sore Mihalache este o artistă talentată și o mamă devotată pentru fiica ei, Erin, în vârstă de 7 ani. Cântăreața recunoaște că urmează modelul părinților ei în educația pe care i-o oferă micuței, insuflându-i spiritul independent și libertin. Relația lor este deschisă și abordează orice fel de subiect, la fel cum a procedat artista cu părinții ei, cărora le-a vorbit inclusiv despre viața sexuală. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Sore a devenit mamă la 25 de ani și spune că a încercat să-i fie, înainte de toate, prietenă fiicei ei, Erin, în vârstă de 7 ani. În ceea ce privește modelul de parenting, artista s-a inspirat din relația avută cu părinții ei, care au încurajat-o dintotdeauna să fie rebelă și să-și urmeze idealurile. La 17 ani, cântăreața și-a câștigat independența și s-a mutat singură, fără a se lovi de refuzul familiei. Le-a vorbit deschis părinților despre toate deciziile pe care le-a luat, inclusiv despre viața sexuală, și speră că va putea reproduce modelul și în relația cu fiica ei.


Citește și: De ce s-a retras Sore de pe scenă după despărțirea de tatăl fiicei sale: „Simțeam o presiune. Eu cred că lucrurile…'

Citește și: Ce relație are Sore cu fostul ei soț, Mircea Julean, la un an de la divorț: „Nu am mai avut de ce să sufăr'

Citește și: Sora lui Donald Trump a murit, la 86 de ani: „O zi grea…’. Maryanne Trump Barry a fost găsită fără suflare în apartamentul său


Citește și: America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!’

Sore le-a vorbit deschis părinților despre viața ei sexuală

Sore spune că a avut și are o relație foarte deschisă cu părinții ei, care nu i-au impus restricții și au încurajat-o să-și trăiască viața după bunul plac. Le-a dezvăluit mereu deciziile pe care le-a luat și i-au acordat încrederea lor atunci când, la 17 ani, s-a mutat de una singură.


„Fii atent, pe mine m-au învățat părinții o treabă, și anume să fiu nebună, rebelă, să-mi urmez visele, să fiu eu așa cum m-ai văzut tu. Dar altfel, în deciziile de viață, eu am fost super calculată și rațională, de mică. Deci gândește-te, ai mei m-au lăsat să locuiesc singură de la 17 ani, fără niciun fel de teamă. Și real, uite aici, lângă tine, îți spun că n-am făcut niciun fel de tâmpenie, fără să-i anunț’, a spus artista pentru cancan.ro.

Artista a fost la fel de deschisă și când a venit vorba de viața sexuală: „Chiar și după! Asta înseamnă o relație mișto între părinți și copii. Să fie părinții prieteni, să te poată sfătui’.


Ce relație are Sore cu fiica ei, Erin

Când vine vorba de relația cu fiica ei, Sore recunoaște că este o mamă permisivă, dar și destul de restrictivă. Artista își dorește ca Erin să experimenteze cât mai mult și să-și câștige independența, după modelul insuflat de familia ei.


„Sunt și genul restrictiv, dar și lejer. Am restricții, am limite, atunci când vine vorba de chestii foarte serioase. Dar altfel, o las să încerce, să fie independentă. Încerc să reproduc din ce-am învățat, ceva au făcut bine ai mei, că n-am pățit nicio chestie catastrofală. N-am luat decizii aiurea’, a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook