Sorin Bontea şi PRO TV au obținut prima victorie în instanţă în scandalul cu Antena Group. Trustul are acum de plătit cheltuieli de judecată de mii de euro

.

Sorin Bontea şi PRO TV au obținut prima victorie în instanţă în scandalul cu Antena Group. Așadar, se pare că Antena 1 a pierdut o primă luptă în războiul împotriva PRO TV și a foștilor chefi de la Chefi la cuțite. E vorba de o ordonanţă preşedinţială pe care Antena 1 a depus-o pe 15 mai 2024, în care pârâţii erau Sorin Bontea şi Pro TV. Decizia instanței nu e însă una definitivă şi poate fi atacată cu apel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Acum două săptămâni, Antena 1 a depus o ordonanţă preşedinţială în care pârâţii erau Sorin Bontea şi Pro TV. Potrivit paginademedia.ro, se pare că Tribunalul Bucureşti a decis să respingă cererea Antenei Group „ca neîntemeiată’. În același timp, obligă societatea la plata unor cheltuieli de judecată de mii de euro, conform datelor de pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Citește și: Cum au primit Aida Parascan, Andreea Esca și Smiley trecerea celor trei chefi de la Antena 1 la PRO TV: „Făceam schimb de rețete, îmi sunt tare dragi’


Citește și: „Începe să-mi fie teamă să nu se ajungă și la…’. Florin Dumitrescu, despre cele patru procese pe care le are în instanță, după demisia de la Chefi la cuțite / A confirmat că a dat în judecată Antena 1

Citește și: Larisa Iordache, gest emoționant din partea viitorului soț, Cristian Chiriță, după ce gimnasta și-a pierdut mama: „Am plâns că nu este lângă mine’ / Ce tatuaje neobișnuite și-au făcut înainte de cununia civilă

Citește și: Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au început relația după 9 ani în care au fost doar prieteni: „Nu ne-am săturat deloc’.  Imagini cu ei de când s-au cunoscut


Sorin Bontea şi Pro TV au obținut prima victorie în instanţă în scandalul cu Antena Group

Aceeași sursă mai scrie că, acum, Antena Group va trebui să achite cheltuieli de judecată astfel: 17.750 de lei (în jur de 3.500 de euro) către Sorin Bontea și 11.840 de lei (în jur de 2.400 de euro) către Pro TV.

„Respinge cererea ca neintemeiata. Obliga partea reclamanta la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 17.759,56 lei catre partea parata B.S. si la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 11.840,74 lei catre partea parata PRO TV .


Cu apel in 5 zile de la pronuntare, ce se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a IV-a Civila, sub sanctiunea nulitatii caii de atac. Pronunţată azi, 27.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei’, se arată în soluţia Tribunalului Bucureşti, pe scurt.

Antena 1 și foștii lor colaboratori, chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, se află în plin scandal. După plecarea acestora, Antena 1 a deschis mai multe procese pe numele lor. De asemenea, de două săptămâni, postul TV se află acum în „război’, în instanță, și cu PRO TV, după ce s-a aflat că chefii vor apărea la MasterChef.


Reacția PRO TV, după ce Antena 1 a dat în judecată postul și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu

Viva.ro a contactat, recent, PRO TV pentru a ne comunica poziția oficială a postului vizavi de procesul intentat de Antena 1 celor trei chefi, dar și canalului tv. Iată, așadar, reacția PRO TV, după ce Antena 1 a dat în judecată postul și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu:


„PRO TV s-a concentrat întotdeauna pe misiunea sa de a oferi știri obiective și divertisment de calitate. Vom continua să facem acest lucru și în viitor. Știm despre recenta acțiune în instanță și suntem convinși că autoritățile responsabile se ocupă de aceasta, a transmis PRO TV, în exclusivitate, pentru viva.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhiva viva