Sorin Brotnei a devenit tată de fată. Prima poză cu bebelușul

 Alina Dan
.

Fericire mare pentru Sorin Brotnei, unul dintre componenții fostei trupe Akcent. Soția acestuia, Ramona, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Pe contul său de socializare, Sorin Brotnei a dat publicității prima fotografie cu micuța care va primi numele Ivana. „Minunăția noastra a venit la ora 20:03 și 3,880 kg! ❤️', este mesajul cu care Sorin Brotnei a însoțit fotografia în care apare alături de soția sa și de fiica lor.

Sorin Brotnei a devenit tată

Sorin Brotnei, alături de sotia lui, Ramona, si fetita lor

Departe de soția însărcinată

Sorin Brotnei a participat la emisiunea 'Ultimul trib' chiar în perioada în care soția lui era însărcinată. Dincolo însă de experiența sa din Madagascar, Sorin a avut emoții și pentru ce se va întâmpla în lipsa lui acasă, în România.

'Cel mai dor îmi va fi de soția mea, care e însărcinată. Așteptăm un copil în luna decembrie, o fetiță, și o să le simt lipsa, așa cum și ea îmi va simți mie lipsa. În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soția mea e însărcinată și că nu aș putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experiență pentru mine și știe că mi-ar plăcea să fac niște lucruri de genul acesta, de sport și supraviețuire. Și dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat!', a spus atunci Sorin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton