Episodul uitat cu Sorin Brotnei de la Asia Express: a fost prins cu amanta în parc înainte de căsătorie, acum 11 ani. Daniela Aciu, fosta lui iubită, nu l-a iertat și a anulat nunta

 Ifrim Georgiana
.

Cu ani în urmă, Sorin Brotnei s-a iubit cu modelul Daniela Aciu. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă nunta a fost anulată după ce artistul a fost fotografiat în ipostaze tandre alături de o altă tânără. Totul s-a întâmplat în 2013, într-un parc din Iași, episodul de infidelitate fiind relatat de CANCAN.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Sorin Brotnei a devenit cunoscut publicului larg datorită carierei în muzică. În 2001, s-a lansat alături de trupa Akcent, care îi avea ca membri și pe Adi Sînă, Marius Nedelcu și Mihai Gruia. Ani la rând, au lansat hituri pe bandă rulandă, cucerind topurile muzicale, dar și inimile fanelor. După 12 ani de activitate, proiectul s-a destrămat din cauza neînțelegerilor dintre cei patru artiști.

sorinnsorinn

Citește și: Cine este Sorin Brotnei de la Asia Express 2024. Artistul s-a reprofilat, după ce a părăsit trupa Akcent

Citește și: Cine este soția lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Ramona lucrează la o companie internațională și i-a dăruit o fiică

Citește și: Asia Express 23 septembrie – Oana Paraschiv și Mihai Găinușă s-au certat: „Aș vrea să-mi schimb coechipierul. Știam cine-mi ești, dar…' / Cine a câștigat imunitatea etapei

Citește și: Medana Oprea, ironii la adresa Larisei Uță, fosta soție a lui Alin Oprea: „Mă ofer să o consiliez psihologic. Eu știu multe…”

Sorin Brotnei de la Asia Express, prins cu amanta în parc înainte de căsătorie, în 2013

Probabil puțin își amintesc că Sorin Brotnei a avut o relație cu Daniela Aciu, cunoscută ca femeia cu cele mai lungi picioare din România. Povestea lor a fost intens mediatizată, dat fiind că au trecut printr-un lung șir de despărțiri și împăcări. Un episod de infidelitate din partea artistului a dus la despărțire, deși aveau nunta planificată.

Totul s-a întâmplat în 2013, la ani buni de la lansarea trupei Akcent, pe atunci una dintre cele mai populare formații din România. În mijlocul acestui val de popularitate, Sorin Brotnei a devenit nu doar un artist apreciat, ci și o personalitate mediatizată, viața sa personală fiind în centrul atenției.

În timpul unei deplasări la Iași alături de trupa care l-a consacrat, artistul a fost fotografiat cu o tânără pe care a cunoscut-o în club. Imaginile au fost surprinse de CANCAN și îi înfățișau pe cei doi în ipostaze tandre, în parcul Copou. Infidelitatea artistului nu a fost iertată de iubita lui de la acea vreme, Daniela Aciu, care a anulat nunta pe care o aveau programată. Imaginile pot fi văzute AICI.

Sorin Brotnei și nașul său, Nicolai Tand, fac echipă la Asia Express

Sorin Brotnei trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Ramona. Cei doi au împreună o fetiță. Puțină lume știe că între artist și Nicolai Tand, colegul lui de la Asia Express, există o legătură de rudenie. Acesta din urmă îi este naș, dar și un bun prieten.

În urmă cu câțiva ani, Sorin Brotnei povestea în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, cum și-a cunoscut soția. Aceștia s-au întâlnit prima dată în cabinetul clinicii pe care el o manageria. Ramona i-a stârnit interesul artistului încă de când s-au cunoscut.

„Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios. (…)’, a povestit Ramona la Vorbește Lumea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton