Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, despre relația cu Loredana Chivu: „Ne dorim copii. Îmi doresc să rămână în viața mea pentru totdeauna”. Cum s-au cunoscut

.

Sorin Nicolescu a făcut primele declarații despre relația cu Loredana Chivu, confirmată zilele trecute. Fostul soț al Andei Adam spune că are planuri serioase de viitor cu actuala parteneră, inclusiv să-și întemeieze o familie. Cei doi se cunosc de ani buni, iar Sorin Nicolescă afirmă că și-a dorește toată viața alături pe fosta asistentă TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Loredana Chivu a confirmat relația cu Sorin Nicolescu zilele trecute, după ce au fost surprinși împreună în Istanbul, iar mai apoi în fața unui salon din București. Se pare că idila s-a înfiripat în urmă cu câteva luni, iar fosta asistentă TV a cunoscut-o deja pe fiica iubitului ei din mariajul cu Anda Adam. Și Sorin Nicolescu a oferit primele declarații după oficializarea relației cu Loredana Chivu, astfel că am putut afla cum s-au cunoscut și ce planuri de viitor au împreună.


Citește și: Loredana Chivu confirmă relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam: „Suntem împreună de câteva luni, i-am cunoscut și fetița'. Cum a reacționat cântăreața

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu, se iubește cu Loredana Chivu? Cum au fost surprinși în București, după ce au fost împreună în Istanbul


Citește și: Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit pentru 24 de ore: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut…’

Citește și: Catinca Roman, primele declarații după moartea mamei sale: „O aștept și eu…’ / Cine se ocupă de înmormântarea Mioarei Roman

Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, primele declarații despre relația cu Loredana Chivu

Sorin Nicolescu și Loredana Chivu se cunosc de ani buni, însă abia de câteva luni îi leagă sentimente de iubire. Fostul soț al Andei Adam spune că ochii și caracterul puternic sunt calitățile care l-au atras la actuala parteneră.


„Nu este vorba că mi-a redat zâmbetul, dar într-adevăr avem o relație și asta mă face fericit! Cel mai fericit! Ne cunoaștem de mult, dar ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am început să ne apropiem din ce în ce mai tare unul de celălalt. (…) Vreau să se mute cu mine și îmi doresc să facă parte din viața mea pentru totdeauna!’, a spus fostul soț al Andei Adam pentru fanatik.ro.

Loredana Chivu a cunoscut-o pe Evelin, fiica iubitului ei din mariajul cu Anda Adam. Sorin Nicolescu s-a arătat dechis la ideea de a mai avea un copil: „Sigur că îmi doresc, mai ales că amândurora ne plac copiii’.


Ce relație are Sorin Nicolescu cu fosta soție, Anda Adam

Sorin Nicolescu a recunoscut că a devenit mai „îngăduitor’ după divorțul de Anda Adam. Actualul iubit al Loredanei Chivu descrie relația cu fosta soție ca fiind foarte bună, căci la mijloc se află și fiica lor, Evelin.


„Sunt mai mulți factori care au contat la transformările din viața mea, printre care faptul că am devenit tată. Consider că acesta este cel mai important, cel care mi-a adus cea mai mare responsabilitate. (…) Cu Anda am rămas într-o relație foarte bună, așa cum ar trebui să fie toți părinții’, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook