Sorin și Nicoleta de la Casa Iubirii s-au despărțit: „Trebuie să îmi bag băgăjelul”. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi când au făcut anunțul

.

Sorin și Nicoleta au fost concurenți la emisiunea „Casa Iubirii', sezonul 1. Imediat după încheierea filmărilor, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și au început să se gâdească la următorii pași în relație. Recent, pe platforma TikTok, foștii concurenți de la emisiunea matrimonială au anunțat despărțirea, iar Nicoleta a izbucnit în lacrimi. Iată ce s-a întâmplat între ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Sorin și Nicoleta au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din primul sezon al emisiunii „Casa Iubirii’. Relația lor a continuat și după emisiune, s-au mutat împreună și dădeau de înțeles că plănuiesc să se căsătorească. Pe rețelele de socializare, foștii participanți la emisiunea matrimonială și-au ținut fanii la curent cu evoluția relației și au vorbit întotdeauna deschis despre provocările pe care le întâmpină. Deși pozau într-un cuplu fericit, se pare că Sorin și Nicoleta au decis, recent, să meargă pe drumuri separate.


Citește și: Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. E divorțat, are o fiică din fosta căsnicie și lucrează ca fermier

Citește și: „Nu vreau să mă întâlnesc cu el și consider că legea își va face treaba cum trebuie, pentru că nu meritam să fiu bătută! Ce-l așteaptă pe Daniel Balaci acum, după și-a bătut soția cu ciocanul în cap


Citește și: De ce amână Antonia și Alex Velea nunta și botezurile copiilor din nou: „E nebunie'. Sunt de 10 ani împreună și au doi copii

Citește și: Cum se înțeleg Nick de la N&D și Delia, la 20 de ani după destrămarea trupei: „Nu trebuie să existe un război sau să ne luăm la omor'

Sorin și Nicoleta de la Casa Iubirii s-au despărțit

Prin intermediul unui live pe platforma TikTok, Sorin și Nicoleta de la „Casa Iubirii’, sezonul 1, au anunțat că au probleme în cuplu și s-au despărțit. Tânărul a susținut că urmează să-și facă bagajele, sugerând că va locui separat de acum încolo, în timp ce fosta lui iubită nu și-a putut stăpâni lacrimile.


„N-o mai lungim mult, vă pup din tot sufletul! Tu (n.r. Nicoleta) mai stai dacă vrei, eu nu mai stau că trebuie să îmi bag băgăjelul. Asta este! Sper să apreciați și ne auzim când vom mai intra pe live’, a spus Sorin.

„N-o să mai am curaj!’, a completat Nicoleta.

„Ei, n-o să mai ai curaj. Ți-am zis eu, fii mai strong că în viața asta oricine o să aibă ocazia o să vrea să te calce în picioare. Trebuie să fii mai strong!’, a mai spus el.


Sorin și Nicoleta plănuiau să devină părinți

Sorin și Nicoleta s-au întâlnit în emisiunea „Casa Iubirii’, sezonul 1. La acea vreme, cei doi concurenți spuneau că-și doresc să devină părinți și să se căsătorească, având în vedere compatibilitatea dintre ei.

„Nimic nu e imposibil. Numai eu știu la ce mă gândesc. E normal să te gândești, stăm în aceeași casă de 4 luni de zile, avem și o vârstă. Ea mai zice așa în glumă că ce fain ar fi să am un copil’, a spus Nicoleta.


„Cum înaintez în vârstă, încep să mă gândesc tot mai mult. Cum văd copilași pe stradă, mă gâdesc cum ar fi să fie al meu, dar dacă ar fi să îmi spună cineva hai să se întâmple acum, mai aștept. Nu vreau să mă grăbesc, nu mă gândesc anul ăsta să mă mărit, oricum și dacă m-ar cere, nu m-aș mărita anul ăsta cu siguranță. Eu cred că e nevoie de timp. Și alții au stat logodiți 2-3 ani. Nu e atât de ușor să organizezi o nuntă’, au spus cei doi, la Culisele Iubirii.

Sursa foto: Facebook