Actorul Michael Pena are o soție superbă. Cine este aceasta

 Alina Dan
.

Celebru pentru rolul din „Million Dollar Baby”, pentru care a câștigat și un Oscar, actorul Michael Pena se mai poate lăuda cu ceva: are o soție superbă. 

Actorul este căsătorit, din 2006, cu Brie Shaffer, poet, scenarist și, la rândul său actriță. De asemenea, Brie s-a remarcat și în calitate de regizor, după ce a semnat regia mai multor producții studențești, dar și a unui serial de televiziune difuzat de Fox. Însă filmul care a făcut-o celebră în cinematografie a fost 'Some Girl', pentru care a semnat scenariul.

Michael Pena și Brie ShafferMichael Pena și Brie Shaffer

Născut în 1976, Michael Pena a fost, înainte de a îmbrățișa o carieră actoricească, funcționar într-o bancă. La sugestia unei prietene care i-a intuit potențialul și talentul, Pena și-a încercat norocul și a debutat in actorie prin imitarea la perfecție a unor personaje deja celebre.

Din 1994, a aparut în diferite filme independente, însă avea să mai dureze 10 ani până să câștige faima mult râvnită.

În 2004, a jucat în „Million Dollar Baby”, producție care a câștigat premiul Oscar. Au urmat apoi mai multe filme care au fost nominalizate la distincțiile Academiei Americane de Film, dar și alte premii.

Doi ani mai târziu s-a căsătorit cu Brie Shaffer, iar, în 2008, se năștea fiul lor, Roman. Cei doi sunt adepți ai religiei scientologice. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton