Soția lui Cristian Daminuță a născut o fetiță! Prima fotografie de la maternitate: "O nouă aventură în viața noastră"

.

Mădălina, soția lui Cristian Daminuță, a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă și a postat fotografia cu brățara din maternitate pe rețelele de socializare. Fotbalistul este foarte fericit că a devenit pentru a doua oară tătic și, în urmă cu câteva zile, spunea că abia așteaptă această nouă aventură din viața familiei lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Mădălina și Cristian Daminuță mai au un băiețel, pe nume Dominic și chiar dacă nu demult au fost în pragul divorțului, lucrurile s-au rezolvat între ei și acum câteva luni dezvăluiau că vor fi din nou părinți. Chiar dacă fotbalistul își dorea băiat, acesta a menționat că și dacă este fetiță va fi la fel bucuros.

Soția lui Cristian Daminuță a născut o fetiță


Mădălina Daminuță îți ține urmăritorii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar de această dată a postat o fotografie cu brățara din maternitate, potrivit Spynews.ro.

Cristian Daminuță mărturisea, acum ceva timp, că abia așteaptă să-și întâlnească fetița.

Sunt foarte fericit. A fost ceva la care nu așteptam pentru că am zis că după ce s-a născut Dominic o să mai așteptăm o perioadă până va veni al doilea. Dumnezeu a făcut în așa fel încât să-mi trimită încă o minune în viața noastră.


Îmi doream de la început acest lucru, mă și bucur și mulțumesc lui Dumnezeu. În primul rând, soției mele pentru că până la urmă ea duce tot greul’, a povestit Cristian Daminuță, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani. Charlotte Năstase, dezvăluiri după ce și-a făcut cont pe Only Fans:Mi-a spus ceva de genul…

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei:Pentru noi ești copilul perfect


Mădălina Daminuță a născut puțin mai devreme decât era anunțat. În urmă cu puțin timp, fotbalistul dezvăluia când este așteptată să vină pe lume fetița lor.

„Termenul este între 5 și 8 august. Am intrat pe 8 iulie pe ultima sută de metri. Să îi pregătim camera fetei, pătuțul și tot ce mai ține de o nouă aventură în viața noastră, ca să zic așa.

Emoții, clar, sunt foarte multe. Așa este când devii părinte, chiar dacă noi mai avem un copil, vă dați seama că acum, venind fetița pe lume, suntem foarte emoționați’, a mărturisit Cristian Daminuță.


Cum a aflat Daminuță că va fi tătic pentru a doua oară

Daminuță povestea și cum a aflat că va fi din nou tătic. Mădălina Daminuță i-a dat vestea soțului ei într-un mod unic. Vedeta a pus testul de sarcină într-un cadou, sub brad, și se pare moșul i-a adus cel mai minunat dar lui Cristian.


„Sper să fie totul ok și să ne bucurăm de copilașii noștri. Este însărcinată în 13 săptămâni. Săptămâna viitoare aflăm sexul. Sincer, mi-aș dori băiat, dar dacă o să fie fetiță e cu atât mai bine. Orice o să fie sunt bucuros. De Crăciun mi-a pus testul într-un cadou, sub brad’, a adăugat fotbalistul.