Soția lui Bubu Cernea, declarații surprinzătoare despre copil: „Clar o să se întâmple”. Au împlinit un an de căsnicie

 Ifrim Georgiana
.

Soția lui Bubu Cernea, declarații surprinzătoare despre copil. Bubu Cernea și soția lui, Elena Mogîldea, formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Pe 9 iunie, cei doi au sărbătorit un an de căsnicie, însă nu au apucat să sărbătorească, fiind prinși cu proiectele profesionale. Recent, actrița din „Lia, soția soțului meu' a făcut câteva declarații despre mariajul cu fiul Crinei Mardare, dezvăluind faptul că ambii se gândesc să-și întemeieze o familie. Iată ce planuri de viitor au Bubu Cernea și Elena Mogîldea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Soția lui Bubu Cernea, declarații surprinzătoare despre copil. Pe 9 iunie 2021, Bubu Cernea și Elena Mogîldea au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, după o relație de cinci ani. Evenimentul s-a desfășurat în mare discreție, alături de prieteni și familie, fiind oorganizat în pădurea de la Dragomirești, județul Ilfov. La începutul acestei luni, fiul Crinei Mardare și actrița de la Antena 1 au împlinit un an de căsnicie, însă nu au avut timp să celebreze, având programul încărcat. Cei doi soți au intrat deja în atmosfera de vacanță, căci se pregătesc să petreacă un sejur de câteva zile în Grecia.

bu10bu10

Citește și: Bubu Cernea, mesaj emoționant de ziua soției. Elena Mogîldea a împlinit 31 de ani: „Ești aleasa mea pentru totdeauna”

Citește și: Ce planuri au Bubu Cernea și Elena Mogîldea, la 4 luni de la căsătorie: „Ne este tare bine. Punem la cale…'

Citește și: Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani, cu media 9,90: 'Am muncit enorm. Este doar începutul…'

Citește și: Ce mesaj a postat soția preotului Visarion Alexa, după scandalul în care preotul a fost acuzat de agresiune sexuală: „După 20 de ani…”

Soția lui Bubu Cernea, declarații surprinzătoare despre copil

La un an de când s-au căsătorit, Bubu Cernea și Elena Mogîldea au început să discute despre momentul când vor deveni părinți. Cei doi soți și-ar dori să aibă un copil în următorii doi ani, însă nu și-au „programat' momentul.

„Da, să știi că am discutat despre treaba asta, mai ales că acum au început din ce în ce mai mult prietenii noștri să aibă copilași și cumva suntem în cercul acesta de părinți. Nu ne-am programat când, să zicem un an, doi, când o să fie, atunci o să fie, dar clar o să se întâmple la un moment dat.

Cred că am fost pregătită când eram mai tânără să zic așa, pe la 20 de ani, după care mi-a trecut, iar acum iarăși. Am început să mă gândesc la treaba asta, da', a spus actrița, potrivit impact.ro.

Cum s-au cunoscut Bubu Cernea și Elena Mogîldea

Bubu Cernea și Elena Mogîldea s-au cunoscut în urmă cu șase ani, la un studio de radio. La început, actrița a fost destul de sceptică, însă spune că a fost cucerită iremediabil de fiul Crinei Mardare.

„Suntem împreună de 5 ani. Ne-am cunoscut în perioada în care lucram cu Irina Rimes, eram project manager la ea, el fiind toboșarul ei, ne-am întâlnit într-o dimineață la radio, când a mers Irina să lanseze o piesă nouă, Cosmos. Faza asta e mai amuzantă când o povestește el. Zice că era foarte obosit și când am intrat eu pe ușă, eram și blondă atunci, a zis așa parcă a coborât îngerul și a venit la mine și mi-a zis: Bună, eu sunt Bubu Cernea și tu vei fi soția mea!' Și i-am zis: pleacă de aici, ești dus cu capul. Dar uite că s-a întâmplat, a fost perseverent!', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton