Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei: „Fetița mea este mult prea talentată să îi crească numele de mult uitat. Nimic nu justifică…”

 Miniosu Alexandra
.

Soția lui Christian Sabbagh a avut replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o fotografie cu fiica ei. Iulia Sabbagh a răbufnit la adresa cântăreței și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Aceasta este de părere că „nimic nu justifică faptul că nu vrei să faci poză cu un copil', indiferent de cine ești, și pare că o pune la zid pe cântăreață pentru gestul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În timpul unei vacanțe, fiica lui Christian Sabbagh, în vârstă de 7 ani, a dorit să facă o fotografie cu Anca Țurcașiu, la hotelul de lux unde cântăreața era prezentă pentru a susține un spectacol. Anais a mers la artistă și i-a cerut să facă o poză împreună, însă artista a refuzat-o.

anca turcasiu 4anca turcasiu 4

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Christian Sabbagh, după ce Anca Țurcașiu a refuzat să facă o fotografie împreună: „Eu, când o să fiu vedetă mare…' / Anais are 7 ani și e populară pe rețelele de socializare

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…”. Ce a replicat artista

Citește și: Ce gest emoționant face Eva Zaharescu de ani buni pentru mama ei, Andreea Berecleanu: „De când e mică, chiar foarte mică, are un obicei. Știu mereu că este de la ea…'

Citește și: Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț, este Miss Elite Hub Awards 2024: 'Mama m-a crescut cum a putut ea mai bine, cu sacrificii, dar a reușit să aducă un copil pe drumul bun și să îi dea ce e mai bun, este totul pentru mine'/ EXCLUSIV

Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei

Gestul Ancăi Țurcașiu pare că i-a deranjat foarte tare pe părinții lui Anais. Drept dovadă, atât Christian Sabbagh, cât și soția lui, Iulia, au ținut să-i adreseze cântăreței câteva replici acide în mediul online. Prezentatorul de știri a dat startul pe contul lui de Facebook, cu următorul mesaj:

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă'.

Ulterior, și soția lui Christian Sabbagh a reacționat public, tot pe Facebook.

„Am primit foarte multe mesaje, l-am rugat pe soțul meu să șteargă postarea despre acea „divă mondială„! Fetița mea este mult prea inocentă și talentată să îi crească numele de mult uitat', a scris Iulia Sabbagh.

Iulia Sabbagh, mesaj către Anca Țurcașiu: „NIMIC nu justifică faptul că nu vrei să faci poză cu un copil'

Mai apoi, după ce Iulia Sabbagh a observat că mulți internauți au încercat să-i justifice gestul Ancăi Țurcașiu, acela de a refuza să facă o poză cu Anais, pe motiv că artista ar fi avut o zi proastă sau ar fi fost obosită, a reacționat din nou. Soția prezentatorului TV e de părere că nimic nu scuză un astfel de comportament față de un copil.

Totodată, soția lui Christian Sabbagh, Iulia, a povestit că fiica ei, Anais, este și ea deseori solicitată să facă poze, dar niciodată nu refuză pe nimeni, sugerând că asta înseamnă respect.

„Dragii mei, în urma mediatizării subiectului Anca Turcasiu', revin aici cu o replică: Am citit comentarii, că poate Anca era obosită, că poate avea o zi proastă… etc!! NIMIC, nu justifică faptul că nu vrei să faci poză cu un copil, indiferent ce nume poartă! Nu îmi laud copila, însă oriunde merg cu ea oamenii cer o poză cu fetița talentată ! Anais, la vârsta ei fragedă face poze și cu omul care vinde covrigi! Despre asta este faima!!!', a mai scris Iulia, soția lui Christian Sabbagh, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton