Soția lui Florin Măxineanu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Reacția artistului: „Problemele de familie…”. Nu mai are voie să se apropie nici de copiii săi

.

Soția lui Florin Măxineanu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Ordinul a fost deja emis de către judecatării de la Tribunalul București. Se pare că fostul solist din trupa „Varză' trece, așadar, printr-o perioadă extrem de delicată în plan personal. În urma demersului făcut de mama copiilor săi, acesta nu mai are voie acum să se apropie nici de ea și nici de fetele pe care le au împreună.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Florin Măxineanu a devenit cunosut în toată țara în anul 2004, atunci când și-a făcut apariția în show-ul tv Taxi Driver de la Naţional TV. Ulterior, el a făcut parte și din alte proiecte celebre și a fost și solistul trupei „Varză’. În prezent, se pare că artistul traversează o perioadă delicată în plan personal, având unele probleme serioase în familie, după ce soția lui a cerut ordin de protecție.

Citește și: Nadia Comăneci dă ora exactă în sport, sănătate și lifestyle. Primul smartwatch de 10 pentru o legendă de 10: „Nu trebuie să renunți la ceea ce îți dorești. Chiar și atunci când greșești, important e să te ridici, să o iei de la capăt, să muncești cu și mai multă determinare, pentru că doar așa vei reuși' / EXCLUSIV


Citește și: Cum își condimentează Daniela Iliescu și Culiță Sterp viața de cuplu: „Așa păstrăm relația vie, avem mai multe…'. Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef. Unde ajung preparatele pe care Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le gustă

Citește și: Cine este soțul Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV și Răzvan Văcăroiu s-au cunoscut la biserică: „Răzvan are un aer sobru și foarte echilibrat'


Soția lui Florin Măxineanu a cerut ordin de protecție împotriva lui

Tensiunile din familia lui Florin Măxineanu i-au adus pe aceștia în instanță, după ce soția lui a cerut ordin de protecție împoriva acestuia. Astfel, acum el nu mai are voie să se mai apropie nici de ea, nici de fetele pe care le au împreună. Decizia instanței a fost emisă în urmă cu câteva zile.

„Dispune emiterea unui ordin de protecţie, pentru o durată de 2 luni, începând cu data pronunțării prezentei sentințe, prin care dispune următoarele obligaţii şi interdicţii: – obligarea pârâtului (n.r. Florin Măxineanu) să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de reclamantă.


Obligarea pârâtului să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de minorele Măxineanu A. M., şi Măxineanu M. E., obligarea pârâtului să păstreze o distanță minimă determinată de 100 metri față de reşedinţa reclamantei situată în municipiul București, …………….sector 2; – interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu reclamanta şi cu cele două minore. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Atrage atenţia pârâtului cu privire la faptul că încălcarea măsurilor dispuse prin prezenta hotărâre constituie infracţiune’, se arată în decizia judecatărilor de la Tribunalul București.


Reacția artistului

Jurnaliștii Cancan l-au contactat pe Florin Măxineanu. Artistul a preferat să nu ofere detalii despre situații în care se află acum și a fost rezervat în privința declarațiilor.

„S-a rezolvat situația….Și, în general, problemele de familie nu le discut în presă’, a declarat Florin Măxineanu.

Florin Măxineanu nu a impresionat publicul la iUmor

Florin Măxineanu e cunoscut ca fostul solist al trupei „Varză’, dar și în calitate de comediant. De asemenea, el a avut mai multe colaborări cu posturile TV Antena 1 și Kanal D, inclusiv în rol de prezentator.


Anul trecut, Florin Măxineanu a participat la iUmor, sezonul 14, cu speranța de a pune mâna pe marele premiu. Prestația lui nu a fost însă pe placul juriului. La acea vreme, Cătălin Bordea spunea că numărul său a fost ca „un Revelion din 92′, sugerând că are niște glume depășite.

Delia i-a dat și ea atunci un sfat subtil lui Florin Măxineanu: „Poate ar trebui să îți faci un grup de prieteni mai tineri, să înțelegi niște lucruri. Glumele sunt de unchi, după ce a băut un pic!’.


Nici Cheloo nu s-a abținut și i-a spus atunci lui Florin Măxineanu: „Cineva trebuie să îți spună că e foarte prost! Atât de prost, încât am crezut că e un alt cadou pentru mine’.

Artistul Florin Măxineanu a lucrat și ca șofer de taxi pentru vedete

Florin Măxineanu a devenit celebru în 2004, odată cu show-ul tv Taxi Driver de la Naţional TV. Doi ani mai târziu, el a avut și o emisiune, numită „3 ceasuri’.

În perioada 2007-2009, Florin Măxineanu a prezentat un matinal de la Etno TV. În 2009, acesta a făcut și show-ul „Testul de rezistență’, la Kanal D.


Mai apoi, în 2011, Florin Măxineanu a modearat emisiunea de dimineață numită „Cafeaua de dimineață’ de la Kanal D, realizată alături de Andrei Duban.

De asemenea, acesta a a fost coprezentator la emisiunea ‘Te vreau lângă mine’, de la Kanal D. A avut colaborări și cu Antena 1, unde a avut apariții la „Acces Direct’ și „Un Show păcătos’.


Florin Măxineanu a avut succes și cu trupa „Varză’, unde a fost solist. Înainte să ajungă să cânte pe o scenă, el a fost șofer de taxi pentru vedete.

„Când mai luam și noi câte o vedetă așa, zic mă nu trebuie să fim și noi vedete? Dar ce trebuie să facem? (…). Sunt foarte multe tipologii de vedete și de clienți de taxi.

Nu a fost niciodată o problemă, chiar dacă nu au plătit. Fie ne schimbam numerele de telefon, începusem să ne cunoaștem, că noi eram pe caterincă.

De obicei, se așezau în spate, iar în față când mergeau în gașcă’, a mărturisit Florin Măxineanu, mai demult, într-un podcast, referindu-se la vremurile când era șofer pentru vedete.

Sursă foto: Facebook