Giorgiana Grassu, soția lui George Piștereanu, este însărcinată. Actorul a dezvăluit sexul bebelușului: „Răsturnare de situație. Eram convins că va fi...”

 Ifrim Georgiana
.

George Piștereanu și soția lui, Giorgiana Grassu, urmează să devină părinți pentru prima dată. Actorul a făcut fericitul anunțut pe rețelele de socializare, prin intermediul unui videoclip. Totodată, viitorii părinți au dezvăluit sexul bebelușului lor, susținând că s-au confruntat cu o „răsturnare de situație'. Iată primele declarații ale lui George Piștereanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De o bună bucată de vreme, George Piștereanu s-a stabilit în SUA, acolo unde locuiește cu soția lui, Giorgiana Grassu. Actorul a devenit cunoscut după ce a fost distribuit în serialul „Vlad', dar și datorită participării în emisiunea „Ferma', de la Pro TV. În primăvara anului trecut, George Piștereanu s-a căsătorit în secret cu Giorgiana Grassu, iar ceremonia a avut loc în Los Angeles. Nunta celor doi a fost o adevărată surpriză în showbiz-ul autohton, având în vedere că povestea de dragoste s-a desfășurat în mare discreție.

358565579_18372645883009260_2980016242013338090_n358565579_18372645883009260_2980016242013338090_n

Citește și: George Piștereanu dezvăluie dacă a avut sau nu relații amoroase cu Anna Lesko și Alina Pușcău: „Ne-am înțeles foarte bine și…' / EXCLUSIV

Citește și: George Piștereanu, detalii despre nunta din Las Vegas. S-a însurat în casa în care petreceau Elvis și Frank Sinatra

Citește și: Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital. Ce a pățit după ce a divorțat de actor

Citește și: Povestea de viață cutremurătoare a Alinei, tânăra ucisă în Mangalia: „Tata mă dădea cu capul de pereți. Am făcut foamea mulți ani”/ A fost ajutată de un om de afaceri să-și termine studiile

Giorgiana Grassu, soția lui George Piștereanu, este însărcinată

George Piștereanu și soția lui, Giorgiana Grassu, urmează să devină părinți pentru prima dată. În mediul online, actorul a publicat un videoclip prin care a anunțat sexul bebelușului. Deși multă vreme a crezut că va avea un băiat, acesta a avut o surpriză când a aflat că va fi tată de fată. Într-un videolclip publicat pe Instagram, viitorii părinți sunt filmați în timp ce ce deschid o cutie, din care iese un balon roz, în formă de inimă.

„Alertă de răsturnare de situație! Eram absolut convins că va fi băiat, deja îmi imaginam excursii de camping tată-fiu și tot felul de activități sportive. Dar ghicește ce? Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză!

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că urmează să avem o fetiță! Deci trebuie să fiu gata pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese', a spus George Piștereanu, potrivit Click!

Cine este soția lui George Piștereanu

Până să se căsătorească cu soția lui, George Piștereanu nu a vorbit niciodată public despre relația lui, iar cei doi nu s-au afișat împreună. În vârstă de 40 de ani, Giorgiana Grassu este antrenoare de fitness și are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Partenera de viață a acestuia provine dintr-o familie de români, însă s-a născut și a crescut în America. Soția actorului a mai fost căsătorită și are o fiică din căsnicia anterioară. Nunta celor doi s-a desfășurat pe 11 aprilie 2022, în Las Vegas.

„De când mă știu am căutat energia pozitivă si bunastarea spirituala ca un jucător de poker marele pot pentru ca doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate(fotbalist grec la Arsenal). Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut in drumul meu către fericirea absoluta. A fost foarte greu, dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât sa inundam totul in jur cu fericirea noastră', a transmis actorul după căsătorie.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton