Soția lui Marcel Pavel suferă pentru rudele ei din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina: "Inima ei este frântă"

 Dumba Gabriela
.

Marcel Pavel a vorbit despre suferința soției sale, originară din Rusia, care se gândește neîncetat la rudele sale rămase acolo. Artistul spune că, deși Violeta trăiește de 32 de ani în România, nu poate să nu se gândească la familia ei din Rusia și situația grea prin care trec, în contextul războiului cu Ucraina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Violeta, soția lui Marcel Pavel, fostă balerina la Teatrul Bolșoi din Moscova, trăiește de 32 de ani în România, dar familia și rudele sale au rămas în Rusia și suferă și ele din cauza războiului în care țara de află de peste o lună. Cântărețul spune că inima soției sale este frântă și ia cât de des poate legătura cu familia rămasă în Rusia.

18c555630d168187da18c555630d168187da

Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă.

Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel”, a declarat Marcel Pavel pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Andreea Berecleanu a împlinit 47 de ani.A postat o fotografie cu părinții ei și un mesaj emoționant

Citește și: Dan Negru, după ce a văzut serialul în care joacă președintele Ucrainei:„Prototipul pe care a fost construit actorul Zelenski…’

Citește și: Ioana Năstase a primit 11 refugiați din Ucraina la ea acasă: „Cred că mi i-a trimis Dumnezeu'

De ce a plecat soția lui Marcel Pavel din Rusia

Violeta și Marcel Pavel sunt căsătoriți de 30 de ani. Ea era balerină, el cântăreț și chiar dacă nu a fost dragoste la prima vedere, în timp s-a îndrăgostit de el și a rămas în România.

L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă.

Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!', a dezvăluit soția lui Marcel Pavel, potrivit ciao.ro.

La un moment dat, soția lui Marcel Pavel a plecat în Rusia

Violeta a plecat în Rusia, dar Marcel Pavel era atât de îndrăgostit de ea că nu a renunțat ușor la relația lor. A sunat-o zilnic, până când a convins-o să se întoarcă. Iniţial, părinţii ei s-au supărat că a plecat aşa departe de ţară. Însă cu timpul au devenit înţelegători.

Și uite-așa, Violeta a devenit soția lui Marcel Pavel, între ei creându-se o relație foarte puternică.

Violeta Şmîşleaeva a venit în România ca balerină pentru a susține mai multe spectacole. În prezent ea se ocupă de afacerile familiei dar şi de cei trei copii ai lor. Dacă cei doi fii ai lor sunt amândoi interesați de o carieră muzicală, fetița, deocamdată, a luat calea dansului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton