Soția lui Remus Iosub, acuzată de infidelitate după ce el a confirmat divorțul. Denisa Drăgan se apără și îl atacă: „Nu mi-a plătit în viața lui pentru nimic. El vizitează copilul...” / Când se separă oficial

 Ifrim Georgiana
.

Denisa Drăgan a răbufnit, pe platforma TikTok, după ce a fost acuzată că l-a înșelat pe Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor. Ea s-a arătat deranjată de speculațiile și comentariile apărute după un videoclip publicat de încă soțul ei. Divorțul lor a fost confirmat săptămânile trecute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Denisa Drăgan și Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, divorțează la 2 luni de la nuntă. El a confirmat separarea abia recent și a făcut primele declarații pe marginea subiectului. Ramore, așa cum mai este cunoscut, a precizat că despărțirea are loc în termeni buni. Totodată, nu-și va neglija nici obligațiile față de fiica lui, Alba. Videoclipul publicat de el, menit să lămurească subiectul divorțului, a generat însă și mai multe speculații.

de11de11

Citește și: Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, atacați de infractori informatici. Pagubele sunt colosale: 100.000 de lei

Citește și: Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, divorțează la 2 luni de la nuntă. Primele declarații ale soției lui Ramore: „Ne respectăm prea mult, ne adorăm prea mult și…”

Citește și: Cum și-au amenajat casele Minodora și Ornela Pasăre, de Paște: „Am cumpărat toată colecția de decorațiuni' /

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani. Cum a surprins-o mama ei, Kate Middleton, de ziua ei de naștere: „La mulți ani…'

Soția lui Remus Iosub, acuzată de infidelitate, după ce el a confirmat divorțul

Denisa Drăgan s-a văzut nevoită să revină cu explicații după videoclipul postat de Remus Iosub. Ea s-a apărat în fața speculațiilor de infidelitate și cele legate de bani. Cât despre implicarea lui în viața copilului, Denisa Drăgan a precizat că încă soțul ei o vizitează pe Alba doar o oră, când îi permite timpul.

„Poate că soțul meu nu s-a exprimat cel mai bine în videoclipul pe care l-a postat legat de divorț, pentru că s-au întâlnit toți să comenteze faptul că… o grămadă de rahaturi. Eu primesc mesaje și v-aș ruga să vă opriți din a mai trimite mesaje și comentarii. Nu l-am înșelat, nici nu știu când puteam să-l înșel cu burta la gură sau după ce am născut sau când îl legăn și stau lângă copil 24 din 24, singură. El când vine și îi vizitează copilul, vine și îl vizitează maxim o oră, stă și pleacă. Sau că i-am mâncat banii și am plecat sau că am plecat cu banii de la nuntă… Sunt niște rahaturi! Eu întotdeauna mi-am câștigat banii singură, Remus nu mi-a plătit în viața lui pentru nimic ce nu am putut eu să-mi plătesc', a spus ea pe platforma TikTok.

Remus Iosub a confirmat divorțul: „O luăm pe drumuri separate'

Se pare că acuzațiile pe care internauții i le-au adus Denisei Drăgan au luat naștere după ce Remus Iosub a confirmat divorțul. Mai jos sunt redate declarațiile pe care câștigătorul sezonului 13 iUmor le-a făcut într-un videoclip postat pe TikTok.

„Legat de situația mea cu Denisa, vreau să vă confirm că trecem printr-un divorț. În același timp, vreau să punctez faptul că este un divorț amiabil. Amândoi am decis că este timpul să o luăm pe drumuri separate, în același timp să fim și părinți pentru fetița noastră. Este primul și ultimul video pe care îl fac, pentru că primesc foarte multe mesaje de hate de la comunitatea Denisei. Eu nu postez pe rețelele mele din viața mea personală actuală. Noi avem situația prin care trece noi, eu vreau să o țin privată', a declarat Ramore în mediul online.

Când are loc divorțul dintre Denisa Drăgan și Remus Iosub

Se pare că divorțul dintre Denisa Drăgan și Remus Iosub se va pronunța în cursul zilei de 13 mai.

„Suntem în divorț! Am depus actele de divorț luna trecută, totul este amiabil. Pe data de 13 noi vom fi oficial divorțați, unde se va semna divorțul. Motivele, de ce s-a ajuns aici, întrebările alea veșnice ale voastre… se întâmplă, e ok.

Mai și divorțezi, indiferent că ai un cățel împreună, că ai un copil sau că te-ai căsătorit acum 2, 3 luni. Lucrurile se întâmplă și fac parte din viață, încă, ce aș vrea eu să vă rog pe voi este să nu mai mergeți să dați cu hate, pentru că nu este cazul. El se implică pe cât poate în viața copilului, o vizitează când poate, o sună când poate, e acolo când poate, deci nu e nevoie de hate, nu e nevoie să-i dați mesaje, nu e nevoie să-i dați comentarii care nu sunt ok.

Lucrurile, așa cum au un început, așa au și un sfârșit și, vă sfătuiesc pe toți. În momentul în care relația ta nu merge și ai un copil, sau indiferent! Nu merge, pune-i capăt! Mai ales când sunt copii la mijloc, ia rcopiii chiar au nevoie de o viață stabilă emoțional, iar tu dacă, ca mamă, nu ești stabilă emoțional și psihic și pe toate planurile, tu nu poți să-i oferi copilului o bună creștere. Tocmai de aia ar trebui să ieși din situații toxice pentru sănătate ta și a familiei tale. Câteodată, da, familiile fericite sunt compuse doar din mami și bebe.(…) ', a spus Denisa pe TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton