Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România: "Orice s-ar întâmpla..."

 Raiciu Adriana
.

Ce mesaj a transms soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România. Mai sunt doar câteva zile până când va începe noul show de la PRO TV, iar concurenții deja au ajuns în Republica Dominicană. Pentru că vor sta despărțiți mai mult săptămâni sau poate chiar luni, Elena a decis să îl încurajeze pe soțul ei printr-un mesaj extrem de emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România. CRBL participă la competiția Survivor România și face parte din echipa Faimoșilor. În urmă cu doar o zi, artistul a plecat în Republica Dominicană, alături de colegii săi.

crblcrbl

La scurt timp după plecare, soția cântărețului, Elena, a transmis un mesaj emoționant. Iată ce îi urează partenerului ei de viață.

Citește și: Cum s-a adaptat CRBL în Spania, după ce s-a mutat cu familia:'Greu a fost să îi înțelegem. Îmi lipsește…'

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu:Mi-a trimis un buchet imens de flori…

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit medicii

Soția lui CRBL, mesaj după plecarea artistului la Survivor România

În doar câteva zile, va începe competiția Survivor România. Concurenții deja au plecat de o zi în Republica Dominicană și sunt pregătiți să lupte pentru premiul cel mare.

Ei bine, plecarea nu a fost atât de ușoară. S-a lăsat cu lacrimi la aeroport, iar apropiații abia și-au mai putut stăpâni emoțiile. Elena, soția lui CRBL, l-a condus pe iubitul ei și a fost extrem de emoționantă. Pe contul său de socializare, a scris un mesaj, în care îl încurajează din tot sufletul pe Faimos. A mai adăugat faptul că fiica lor este cea mai mare fană a lui și abia așteaptă să îl vadă la TV.

„Stau cu telefonul în mână de ceva minute şi efectiv nu ştiu ce să scriu ….. emoţiile mă depăşesc… Daaar cum ar spune spaniolul: No pasa nada 😁 Cu zâmbetul pe buze, fruntea sus şi tot înainte, depăşim orice! Familia este cea mai puternică forţă pe care o are omul ! Muuult succes @eduardcrbl , suntem mereu lângă tine, chiar dacă la mii km distanţă!!! Pentru noi eşti nr 1, orice s-ar întâmpla! Te iubim!!! Cei mai mari fani ai tăi @alesia.world şi @elena.cerebela 💓💓💓 Enjoy the ride!!!! Have fun!!! One lifetime experience 🎉Noi ne descurcăm , tu ştii 💪🏼💪🏼💪🏼', i-a transmis Elena partenerului său.

CRBL a plecat la Survivor România

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, CRBL a transmis și el un mesaj. Concurentul susține că se simte pregătit pentru această competiție și speră să adune cât mai multe amintiri frumoase.

 Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!, a declarat CRBL.

Când începe Survivor România

 Cel mai așteptat show al anului 2022 este pe cale să înceapă. Survivor România urmează să înceapă în data de  16 ianuarie 2022.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a făcut și primele declarații despre noul sezon.

‘Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!

Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!’, a spus Daniel Pavel.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton