Soțul Ancăi Molnar, omagiu la mormântul make-up artistului, la două zile după înmormântare. Ce i-a adus la cimitir: „Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor...”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Molnar, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, a fost înmormântată săptămâna trecută și a lăsat multă durere în urmă. Soțul ei trece prin clipe grele și a mers la cimitir, în urmă cu o zi, pentru a-și alina suferința și dorul. În semn de iubire și respect, Claudiu Molnar i-a adus un omagiu celei pe care a pierdut-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anca Molnar s-a stins din viață mult prea devreme, la 35 de ani, și a lăsat în urmă un fiu orfan de mamă și un soț îndurerat. Tânăra a încetat din viață după o luptă crâncenă cu cancerul. Aceasta a suferit două intervenții pe creier, fiind diagnosticată cu o tumoare, însă a pierdut lupta cu nemiloasa boală. În cursul zilei de joi, 13 iunie, Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum.

mol10mol10

Citește și: Daily Mail a scris despre Anca Molnar, care a murit la 35 de ani din cauza unei tumori la creier. Jurnaliștii au tras un semnal de alarmă referitor la ignorarea simptomelor cancerului

Citește și: Mesajul emoționant transmis de soțul Ancăi Molnar, după înmormântarea soției: „Mi-e atât de dor deja…”Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Citește și: Anca Țurcașiu a devenit bunică! Ce nume au ales fiul și nora sa pentru nepoata ei: „Sunt cea mai fericită de pe pământ…'

Soțul Ancăi Molnar, omagiu la mormântul soției, imediat după funeralii

Singur și cu sufletul greu de tristețe, Claudiu Molnar a mers la cimitir și i-a adus un omagiu soției sale iubite. Acesta și-a alinat suferința la mormântul acoperit cu flori și coroane. Pentru a-i comemora amintirea, el i-a adus Ancăi Molnar cafea și prăjitura preferată. Rândurile dureroase sunt însoțite și de o fotografie care îl surprinde la piatra funerară a tinerei.

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată, „miniamandina'. Iubirea mea… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci … de tot ce făceam împreună. Pffff…', a scris Claudiu Molnar pe rețelele de socializare.

Anca Molnar a lăsat în urmă un fiu

Anca Molnar a fost înmormântată în cursul zilei de 13 iunie, la Cimitirul din Ronaț, Timișoara. Cei care au iubit-o și-au luat rămas bun și i-au adus un ultim omagiu. Tânăra de 35 de ani a lăsat în urmă un fiu orfan de mamă și un tată îndurerat.

Cu doar câteva ore înainte de funeralii, soțul Ancăi Molnar a postat un mesaj sfâșietor, sub forma unui omagiu pentru cea care i-a fost alături și l-a făcut tată. Devastat de suferință, Claudiu Molnar i-a promis soție că îi va păstra amintirea vie și o va comemora prin iubirea pe care i-o poartă.

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată. Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni, dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…’, este mesajul scris de Claudiu Molnar, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton