Speak și Florin Ristei, ironii la adresa lui Andrei Rotaru de la Insula Iubirii, după ce el a spus că ispita Diandra i-a fost trimisă de Univers: „Toți gherțoii citesc 2,3 cărți și sunt spiritualiști. M-am enervat”

 Ifrim Georgiana
.

Speak și Florin Ristei au lansat mai multe ironii către Andrei Rotaru, concurent la Insula Iubirii, după ce a spus că ispita Diandra i-a fost trimisă de Univers. Moderatorii podcastului „Fiertzi pe Insulă' au ținut să-i reamintească că e căsătorit de 10 ani și s-au amuzat copios pe urma experiențelor lui „spirituale'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei și Cristina Rotaru sunt căsătoriți de 10 ani și au venit să-și testeze relația la Insula Iubirii. Încă din primele episoade, concurentul a format o conexiune cu ispita Diandra, bazată pe energii și credințe spirituale comune. Relația lor a avansat, și-au dat frâu liber sentimentelor și au explorat o legătură intimă. Andrei a declarat, la un moment dat, că are senzația că a venit cu ispita în Thailanda, uitând aproape complet de soția lui.

Screenshot 2024-08-19 174520Screenshot 2024-08-19 174520

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii i-a propus Mariei să facă un copil împreună pentru a-i demonstra sentimentele sale: „Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum…'

Citește și: Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 27 de ani și deține propriul brand de haine

Citește și: Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: 'Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar…'. Ce a făcut după această întâmplare

Citește și: Alain Delon a lăsat în urmă o avere de aproximativ 250 de milioane de euro. Ar fi dorit să-și dezmoștenească băieții, dar legea franceză nu i-a permis / Cum se împart banii între cei trei copii

Speak și Florin Ristei, ironii la adresa lui Andrei de la Insula Iubirii, după ce a spus că Universul i-a trimis-o pe Diandra

Andrei a simțit că întâlnirea cu Diandra nu a fost întâmplătoare, considerând că destinul a avut un rol în această conexiune. În prima ediție, când ispitele feminine s-au prezentat rând pe rând, concurentul a avut senzația că vorbele ei erau direct adresate lui.

„Imediat cum s-a prezentat Diandra… am simțit cuvintele pe care le-a spus, le-am simțit ca pentru mine. Nu mi s-a mai întâmplat așa, adică a fost adusă de Univers pentru mine, a fost pusă aici. Dacă îți vine să crezi, pe cuvânt de onoare îți spun, că pur și simplu s-a creat ceva care era creat demult', a spus Andrei Rotaru în cadrul emisiunii „Insula Iubirii'.

Auzind explicațiile concurentului, Florin Ristei și Speak s-au amuzat și au lansat mai multe ironii cu privire la experientele spirituale ale acestuia.

Speak: „Nu mai pot!'

Florin Ristei: „Producătorii sunt Universul, boss!'

Speak: „Bă… du-te băăăă! Bă voi auziți, bă? Bă voi ascultați ce zice băiatul ăsta aici? Doamne, Maica Domnului, Iisuse Hristoase, născătoare… Doamne, ferească Dumnezeu, că nu mai pot. Bă, ești prost? Bă, unde-i bă ăsta, levitează?

El a venit pe Insulă, a mers pe apă până la Insulă. Pe mine mă sparg astea, mă distrug psihic, ești nebun? Încerc să mă abțin, să nu vă jignesc. Toți gherțoii citesc 2, 3 cărți d-alea (….) gata mă, sunt antreprenori, spiritualiști… Hai să-mi bag… iar m-am enervat!'

Florin Ristei: „S-a deschis cerul și a picat cea mai tare persoană pentru tine, tu fiind căsătorit, da? Păi nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard? Te pupi cu ea, te lingi cu ea 2-3 săptămâni, dar eu mă întorc la fata aia, că noi suntem însurați. (…) Dacă nu mi se mai dă, mă întorc la ce am acasă. Păi în cărțile alea nu spune așa'.

Andrei Rotaru și ispita Diandra au primit un semn de la Univers

În timpul unui date cu barca, ispita Diandra a găsit o creangă și a avut surpriza să descopere că semăna mult cu copacul din vila băieților. Andrei a fost convins că Universul i-a trimis o confirmare.

„Este un copac care are cumva ramurile ca un A întors și un D. Pentru noi avea multă semnificație', a zis Diandra.

„E totul interconectat. Asta e dovadă vie la semnul pe care i l-am cerut lui Dumnezeu în prima seară când am ajuns aici', a mai mărturisit Andrei Rotaru.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton