Spice Girls s-ar putea reuni, cu o conditie

 Revista VIVA
.

Fanii Spice Girls ar putea avea un nou motiv de bucurie. Grupul britanic urmeaza sa cante in incheierea Jocurilor Olimpice din Londra de anul acesta, daca toate cele cinci membre sunt de acord.

Ideea a aparut in urma unui interviu la radio acordat de Victoria Beckham, scrie dailymail.co.uk. Insa, cum era de asteptat, exista o conditie pentru toata aceasta reuniure, ca cele cinci sa nu se mai cante impreuna niciodata dupa acest eveniment.

Conform unei surse din anturajul fetelor, citate de ziarul Daily Mail' Geri Haliwell ar fi spus: Dupa Olimpiada nici nu-mi imaginez sa mai vorbesc vreodata cu ea, darmite sa mai fiu pe aceeasi scena. Mel B. avea dreptate, si-a pierdut spiritul de trupa.'

Daca totusi se va intampla acest lucru, fetele de la Spice Girls vor canta pe 12 august alaturi de The Who, Take That, Emeli Sande si Jessie J, pentru prima data impreuna, dupa ultima lor aparitie in 2008.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton