„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm....”. Spike, reacție neașteptată după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

.

În urmă cu o zi, Livia Eftimie și Spike, prieten apropiat al lui Cătălin Bordea, au fost fotografiați de paparazii în timp ce se sărutau, în mașina artistului. Bruneta și comediantul au divorțat oficial la mijlocul lunii iulie, fără a dezvălui motivele care au stat la baza separării lor. Iată primele declarații ale lui Spike după cu a fost surprins în ipostaze tandre cu fosta soție a lui Cătălin Bordea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Livia Eftimie și Cătălin Bordea au fost căsătoriți timp de 8 ani, însă au divorțat în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au făcut cununia civilă în 2014, iar 5 ani mai târziu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au organizat petrecerea propriu-zisă. După divorț, actorul a anunțat că are o nouă iubită, alături de care a fost surprins la un eveniment monden. Se pare că Livia Eftimie l-a dat uitării pe Cătălin Bordea și a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un prieten bun de-al comediantului, care a fost și cavaler de onoare la nunta lor.


Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?’

Citește și: Cătălin Bordea s-a afișat alături de noua iubită, la un eveniment monden. Cum arată tânăra

Citește și: Leo de la Strehaia s-a fotografiat cu un morman de bani după ce a ieșit de la închisoare: „Vă pup! Am venit de la pușcărie'


Citește și: Patronii stației GPL de la Crevedia au fost arestați și duși la audieri: „Societatea comercială a funcţionat prin încălcarea dispoziţiilor legale'. Ce acuzații se aduc

Spike, reacție neașteptată după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia

Deși Livia a preferat să nu comenteze ipostaza în care a fost surprinsă cu Spike, artistul a avut o primă reacție, sugerând că nu este vorba despre o idilă amoroasă, ci despre o colaborare profesională. Referitor la fotografiile în care sunt surprinși sărutându-se, Spike a susținut că nu-și dorește să comenteze prea mult pe marginea subiectului și nici nu vrea să intre în atenția publicului, invocând și unele probleme de sănătate.


„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid, a zis el, potrivit cancan.ro.


Cine este Spike, noul iubit al Liviei

Pe numele real Paul Mărăcin, noul iubit al Liviei este un cunoscut rapper de la noi din țară, care s-a remarcat prin piesele „Rockstar’, „Anotimpuri’, „Paparude’ sau „Lumea mea’. În trecut, artistul de 38 de ani a format un cuplu cu Simona Maican, care i-ar fi fost prietenă Liviei Eftimie, dar și domnișoară de onoare la nunta ei cu actorul Cătălin Bordea.

În ceea ce privește activitatea muzicală, Spike a colaborat, de-a lungul carierei, cu artiști precum Paraziţii, de Grasu XXL şi de Guess Who. De altfel, artistul a scris o piesă pentru coloana sonoră a comediei „Taximetriști’, regizată de Bogdan Theodor Olteanu.


„Tot timpul am fost îndrăgostit de cinematografie. Am un background în post-producție video și totodată am filmat timp de opt ani videoclipuri pentru aproape toate numele din industria muzicală. M-am lăsat de asta acum ceva timp să mă ocup de muzică. E foarte fain că muzica m-a dus în lumea de care îmi era dor și pe care nu credeam că o mai întâlnesc’, a declarat el, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook