Starlin a slăbit 21 de kg după Survivor și este de nerecunoscut: "Am avut probleme grave la stomac"

 Dumba Gabriela
.

Starlin este unul dintre concurenții de la Survivor care s-au confruntat cu cele mai urâte probleme după concurs. Paradoxal, Starlin s-a născut chiar în Republica Dominicană, însă acest lucru nu l-a ajutat deloc în competiție și la întoarcerea în România s-a simțit foarte rău. A slăbit 21 de kg până acum și problemele nu s-au terminat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Survivor i-a schimbat viața lui Mariano Starlin Belen Medina, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Starlin a fost singurul concurent de la „Survivor” care s-a născut în Republica Dominicană, însă competiția i-a dat viața peste cap și problemele grave la stomac l-au făcut să slăbească 21 de kg.

3-videoclip3-videoclip

„M-am născut acolo, eram obişnuit cu clima, dar zona în care am filmat noi era la o distanţă de câteva sute de kilometri faţă de Capitală, unde am trăit eu, şi clima era diferită”, a povestit Starlin.

Starlin a slăbit 21 de kg după Survivor

Starlin spune că nu poate mânca și încă se mai confruntă și cu alte probleme de sănătate după Survivor.

„În momentul de faţă sunt ok, însă am avut probleme stomacale foarte grave, braţul nu este 100% refăcut, este 75% bine. Încerc să mă readaptez. Nu pot să mănânc. Am slăbit 21 de kilograme”, a povestit Starlin pentru Click!.

Bărbatul şi-a reluat activităţile şi deja a apărut în câteva videoclipuri. „Am apărut în trei videoclipuri, la prietenul Lucian Colareza, care cântă cu Cain în piesa „Si Tu Te Enamoras”, dar şi la Mellina în „Mama Juana”, iar înainte la Alexandra Stan. Da, mi-am schimbat freza, am un alt look acum”, a povestit bărbatul.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales deja nașii? Dan Badea:'Noi ne dorim'

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.Cum arată acum

Cu ce se ocupă Starlin după Survivor

„Sunt antrenor de fitness, zumba, fac entertainment şi sunt percuţionist. Cânt cu Lucian Colareza. Vreau să fac un proiect muzical şi veţi vedea despre ce e vorba. Eu merg peste tot unde sunt chemat”, a mai povestit Starlin.

Starlin de la Survivor și-a cunoscut soția româncă pe Facebook

Și-a cunoscut soţia pe rețelele de socializare, iar apoi ea a decis să meargă în Dominicană pentru a-l cunoaște în carne și oase. S-au îndrăgostit, iar Starlin a decis să părăsească țara natală și să se mute în România.

„Eu şi soţia mea Elena ne-am cunoscut pe reţele sociale. în 2008, pe 15 ianuarie, a venit ea la mine după o perioadă, a stat cu mine trei ani şi am trăit cu bune şi rele şi am decis să venim în România să-i cunosc părinţii, am venit în toamna lui 2011, facem 10 ani.

A fost dificil la început pentru că nu ştiam limba, nu ştiam pe nimeni, eram foarte activ şi am devenit sedentar. Am început să lucrez, de profesie sunt psiholog. M-am adaptat imediat, pentru că mă adaptez repede. Soţia mea este poliţist local la Medgidia – a făcut administraţie publică şi avem o fetiţă care a împlinit 6 ani – Daphne”, spune Starlin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton