Ștefan Floroaica din serialul Lia, adevărul despre relația cu Ana Bodea: „Încă de la prima probă am simţit conexiunea dintre noi, ne-am aproapiat mult” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ștefan Floroaica din serialul Lia, adevărul despre relația cu Ana Bodea. Pentru cei care îl cunoșteau de la „Exatlon și nu numai, Ștefan Floroaica a fost o adevărată revelație, odată cu rolul din „Lia – Soția soțului meu (Antena 1). Cum a ajuns un absolvent de ASE și campion de Jiu Jitsu să ia castingul pentru rol principal într-un serial, cât de mare a fost și este presiunea pentru el, ca debutant, dar și cine este Ștefan în afara platoului de filmare și care este statusul lui sentimental aflați dintr-un interviu în care protagonistul nu s-a ferit de confesiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bună, Ștefan! Trebuie să-ți mărturisesc că încă de când te-am văzut la „Exatlon mi-am dat seama că o să mai auzim de tine. Și iată că nu a durat mult! Ai schimbat, însă, registrul, iar acum ești cunoscut ca actor, făcând parte din „Lia – Soţia soţului meu, noul serial de la Antena 1. Cum a fost această trecere pentru tine?

Bine v-am regăsit şi mulțumesc pentru compliment! Nu a durat chiar puţin, privind retrospectiv. Sunt totuşi cinci ani, o perioadă mare, în care un om se poate rescrie ca identitate, se poate remodela, iar asta simt că am făcut şi eu când m-am întors de acolo. În primă fază, mi-am luat o perioadă de timp în care am analizat ce mi-a adus această experienţă şi ce vreau să fac pe mai departe, şi aşa am ajuns la actorie – visul meu din copilărie. Când mi-am dat seama că asta îmi doresc să fac, am început să mă pregătesc intens, am urmat mai multe cursuri de actorie, am început să merg la castinguri, pentru că doar aşa prinzi experienţă.

stefan-floroaicastefan-floroaica

Din păcate, nu a fost să fie şi, după mai multe refuzuri, a început pandemia. Acela a fost momentul în care cumva mi-am luat gândul şi mi-am spus că poate nu sunt făcut pentru asta. Tot atunci am decis şi să mă apuc de Jiu Jitsu, ca un hobby, nu neapărat ca ceva ce urma să fac tot restul vieţii mele.

Dorinţa de a juca însă a rămas acolo, iar acum, privind în urmă, realizez că tocmai faptul că îmi doream prea tare să joc nu mă ajuta să iau rolurile. În momentul în care am reuşit să mă detaşez de dorinţa asta puternică, atunci s-a şi întâmplat să aud: „Felicitări! Ai primit rolul!. Iar asta mi s-a întâmplat chiar pentru serialul „Lia – Soţia soţului meu, aşa că iată-mă dându-vă întâlnire în fiecare joi, de la 20.30, pe Antena 1.

Citește și: Cum a ajuns Ștefan Floroaică să joace în serialul „Lia': „M-a sunat…”

Citește și: Cine este Ștefan Floroaica, actorul din serialul Lia, de la Antena 1. Este semifinalist Exatlon

Citește și: Bianca Pop este însărcinată și va avea o fetiță: „Am aflat când eram deja gravidă în luna a cincea”

Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Ștefan Floroaica din serialul Lia, adevărul despre relația cu Ana Bodea

Ai debutat în forță în actorie, chiar cu un rol principal, cel al lui Petru. Îți pune acest lucru o mai mare presiune pe umeri? Cât de mult te regăsești în personajul pe care-l interpretezi?

Faptul că am debutat cu un rol principal a pus, într-adevăr, o mare presiune, pentru că nu aveam experienţa de joc, iar un astfel de rol e greu de dus, chiar şi pentru un actor cu experienţă. Ce aveam să aflu pe parcurs este faptul că rolurile principale duc serialul, cumva, şi am început să pun pe mine şi această presiune – teama de a nu dezamăgi, teama de nu trage în jos întreaga echipă.

Nu am vrut să o dezamăgesc pe doamna Ruxandra Ion, pentru că mi-a oferit încrederea şi această oportunitate, şi nici pe colegii mei, actori absolut minunaţi, pe care i-am descoperit cu mare bucurie. Petru este o extensie a mea. Pur şi simplu îmi dau voie să am reacţii vulcanice prin Petru, îmi dau voie să greşesc prin el, fac lucruri pe care, în viaţa mea personală, nu aş alege sau nu aş avea curajul să le fac. Sigur că apelez mult şi la imaginaţie şi ţin cont în foarte mare măsură de sfaturile pe care le primesc de la regizori şi de la acting coach-ul nostru, pentru că eu nu am copii şi nici soţie, în real life.

Mi-ar plăcea să ne spui cum ai obținut rolul. Bănuiesc că a fost ceva concurență la casting. Ai avut emoții?

Chiar cred că am obţinut acest casting în momentul în care m-am detaşat. Pentru că anterior, la orice casting la care mergeam, mă încărcam foarte tare emoţional, porneam la drum cu foarte mari aşteptări, iar asta crea o presiune imensă şi rezultatele deloc aşteptate. Când am decis să vin la acest casting, nu mi-am setat, din start, nicio aşteptare. Sigur că emoţii au fost, doar am tot povestit şi episodul în care am lovit maşina, dar cumva am reuşit să le gestionez. Cred că asta i se datorează şi Anei, m-a ajutat foarte mult prezenţa ei.

„Încă de la prima probă am simţit conexiunea dintre noi'

Povesteai că emoțiile s-au spulberat atunci când ai întâlnit-o pe Ana Bodea, soția ta din serial, în sala de repetiții. Să înțeleg că a existat din prima clipă o chimie între voi…

Da, aşa cum vă spuneam, chiar aşa a fost. Mi-a fost clar de cum am văzut-o pe set că ea e Lia. Şi când am privit-o, nu pot să explic sentimentul de linişte care m-a cuprins. Încă de la prima probă am simţit conexiunea dintre noi, iar asta mi-a dat putere şi încredere.

Telespectatorii au făcut deja o pasiune pentru tine și Ana Bodea, datorită cuplului pe care-l formați în serial. Mulți și-ar dori acum să vă vadă împreună și în realitate… Care e relația voastră în real life?

Acest lucru nu face decât să ne flateze şi să ne valideze, totodată, că facem bine ceea ce facem, dacă reuşim să transmitem asta. Relaţia mea cu Ana e una foarte bună, ne înţelegem extraordinar, râdem mult pe set… Vrem-nu vrem, ne-am aproapiat mult, pentru că petrecem foarte mult timp împreună.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton