Ștefania Ivănescu s-a căsătorit religios cu Laurențiu Niro. Nunta a avut loc la un restaurant de lux din Capitală / Nadd Hu, prietena miresei, i-a dat de gol

.

Ștefania Ivănescu, celebru top model, s-a căsătorit religios cu Laurențiu Niro. Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux, iar prietena miresei, Nadd Hu, a fost cea care i-a dat de gol. Spre seară, familiile și prietenii s-au reunit la petrecerea de nuntă, după cum s-a arătat pe invitație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Ștefania Ivănescu, dublă câștigătoare a titlului „cel mai bun model al anului din România’, s-au căsătorit religios. Partenerul ei, Laurențiu Niro, a cerut-o în căsătorie în 2020, chiar de ziua ei de naștere. Cei doi au împreună o fiică, pe Maria, și sunt foarte discreți în legătură cu viața personală.

Citește și: Modelul Ștefania Ivănescu a născut. Prima imagine cu bebelușul


Citește și: Ștefania Ivănescu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Cine este iubitul modelului: ‘Sunt atât de norocoasă’

Citește și: Cât de mare și frumoasă este Zeny, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Imagini rare cu fetița lor de aproape 6 ani

Citește și: Cum arată tatăl lui Răzvan Simion. Părinții prezentatorului TV au atras toate privirile la nunta lui cu Daliana Răducan

Ștefania Ivănescu s-a căsătorit religios cu Laurențiu Niro

Ștefania Ivănescu și partenerul ei, Laurențiu Niro, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Potrivit programului de pe invitații, ceremonia a început la ora 19:00, apoi mirii și apropiații lor s-au îndreptat către restaurant de lux din Capitală. Petrecerea a fost una restrânsă, care s-a întins până dimineața.


Niciunul dintre miri nu a făcut vreun anunț referitor la nuntă, însă cea care i-a dat de gol, așa cum s-a întâmplat și când s-au logodit, a fost Nadd Hu, buna prietenă a Ștefaniei Ivănescu. Ea a postat invitația la nuntă, dar și câteva imagini de la petrecerea burlăcițelor, care a avut loc vineri, la Monaco.


„Cea mai bună prietenă a mea se căsătorește. Nu pot să cred că am ajuns la vârsta aia… O să fii cea mai frumoasă din lume și nu exagerez. Abia aștept să fiu domnișoară de onoare la nunta ta. Ai visat la acest basm, iar acum îl trăiești și o meriți din plin’, a scris Nadd Hu, în 2020, când modelul s-a logodit.

Răspunsul Ștefaniei Ivănescu nu s-a lăsat mult timp așteptat: „Am lacrimi în ochi citind asta. Te iubesc atât de mult și sunt atât de norocoasă că te pot numi cea mai bună prietenă a mea’.


Ștefania Ivănescu și Laurențiu Niro au o fiică

Ștefania Ivănescu, actuală Dumitru, a născut miercuri, 2 februarie 2022. Anunțul cel mult așteptat a fost făcut chiar de model, pe contul său de socializare.


A postat prima fotografie cu bebelușul, în timp ce îl ține strâns la piept. De asemenea, a scris și următoarele: „2.02.2022. Welcome little angel ( n.r. Bine ai venit, înger mic)’.

Sursa foto: Facebook