Ștefania Rareș și-a pierdut soțul și a suferit un infarct pe scenă, în urmă cu 20 de ani: "Doamnă, dacă nu vă operați, o să muriți pe marginea șanțului"

 Ifrim Georgiana
.

Ștefania Rareș și-a pierdut soțul și a suferit un infarct pe scenă, în urmă cu 20 de ani. Într-un interviu recent, cântăreața de muzică populară a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Aceasta a mărturisit că nu a cunoscut niciodată fericirea și că a trecut prin mari cumpene pe parcursul anilor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania Rareș este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Originară din zona Bucovinei, aceasta și-a făcut debutul în muzică în anul 1959, atunci când a intrat în Ansamblul „Ciprian Porumbescu', din Suceava. Cariera acesteia se întinde peste cinci decenii, reușind să ajungă, prin vocea sa, la inimile românilor. În plan personal, viața artistei a fost marcată de multe greutăți, recunoscând că au existat „momente de disperare'. Aceasta a recunoscut că singurele momente când a cunoscut fericirea au fost cele în care a devenit mamă și s-a căsătorit.

s-9s-9

Ștefania Rareș și-a pierdut soțul și a suferit un infarct pe scenă, în urmă cu 20 de ani. Într-un interviu recent, artista din Suceava a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din viața ei. După moartea soțului ei, aceasta a suferit un infarct și a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă.

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la patru luni după ce a născut prematur.Are siluetă de model

Citește și: Cum arată Loredana Groza, în realitate.Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru

Citește și: Jennifer Lopez este în doliu.Ce s-a întâmplat cu rețelelele ei de socializare, la o zi după ce a postat un clip cu Ben Affleck

Citește și: Mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului:”Oamenii urăsc atunci când…”

Ștefania Rareș și-a pierdut soțul și a suferit un infarct pe scenă, în urmă cu 20 de ani

Solista de muzică populară a vorbit despre cele mai mari încercări din viața ei: momentul când și-a pierdut soțul și infarctul suferit în urmă cu două decenii. La recomandarea medicilor, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificlă, care i-a schimbat radical viața.

„După ce am zis că m-am liniștit și sunt fericită, au venit necazurile pe la vreo 45 de ani. Soțul meu a devenit bolnav. S-a și prăpădit după vreo cinci ani.

L-am îngrijit mai mult decât m-aș fi îngrijit pe mine. După aceea, m-au dat afară din casă. Mi-au demolat o casă, mi-au dat alta la mâna a doua. M-au scos afară și de acolo, deși n-aveau dreptul la casa aia și m-am judecat vreo 25 de ani. (n.r.: se referă la o casă naționalizată). Pe urmă, am făcut infarct la spectacolul din Callatis.

M-a luat salvarea, am venit la București. Profesorul care m-a consultat mi-a zis că trebuie să mă opereze. Am făcut o criză de nebunie. Dumnealui s-a uitat la mine și a zis: `Doamnă, dacă nu vă operați, o să muriți pe marginea șanțului`. Atunci, am plâns o lună, mi-au dat termen, mi-au făcut tot felul de investigații. Am zis că dacă asta a hotărât Dumnezeu, asta e. M-am operat și sunt 20 de ani de când m-am operat. Am respectat întotdeauna ce mi-a zis doctorul', a mărturisit Ștefania Rareș, potrivit fanatik.ro.

„Am cântat la o lună după operație'

Interpreta de muzică populară a urcat pe scenă la o lună după operația la inimă. Aceasta a mărturisit că urmează toate recomandările medicului și merge regulat la control.

„De cântat, am cântat la o lună după operație. Am făcut concert la Giurgiu, un spectacol de romanțe și cântece de petrecere. Mi-a zis lumea că-s nebună, dar n-am fost nebună, am fost foarte bună. Eu respect cu sfințenie tot ce îmi spune doctorul. Merg la control din trei în trei luni. Nu fac uz de ce nu trebuie. Uz de viața mea nu am făcut niciodată, că n-am avut timp.

Eu n-am avut timp să mă duc la cluburi, la restaurante, la discoteci. Și eu, și soțul meu am fost ca două albinuțe care am tras la același stup. Așa că… Am trecut prin multe și mai trec și acuma. Au crescut copiii, la început e veselie, apoi au și ei necazurile lor. De-ar trăi mama să-i mai ajute cum poate și cam asta este…', a mai adăugat artista, potrivit sursei citate.

„M-am chinuit mult să aduc doi copii pe lume'

Ștefania Rareș a mai susținut că nu i-a fost ușor să devină mamă, având în vedere sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei.

„Toate au fost rânduite de Dumnezeu și, sigur, am avut momente de disperare. Nici acum nu sunt o fericită, n-am fost niciodată o fericită… doar atunci când m-am căsătorit și când a venit primul copil. M-am chinuit mult să aduc doi copii pe lume. Am avut noroc de doctori, care m-au îngrijit, cu drumurile mele… Soțul meu mai și râdea: Cum să avem noi un copil când Ștefania e prin corespondență mereu? Așa, știți ce am vrut să spun, da? Așa… (n.r.: râde)', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton