Stomatologul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Ce despăgubiri trebuie să achite: „Au depus mărturie și alte victime, însă plângerile...”

 Ifrim Georgiana
.

Medicul Costin Iulian Berechet, acuzat de influencerița Lolrelai că a drogat-o și violat-o, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate. Instanța a admis și cererea de plată a daunelor morale, astfel că trebuie să plătească despăgubire de 50.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Lolrelai, una dintre cele mai apreciate concurente de la iUmor, a trecut printr-o experiență traumatizantă în urmă cu câțiva ani. Tânăra a povestit că a fost drogată și agresată sexual de un stomatolog care și-a oferit serviciile pentru a-l promova, în schimb, pe pagina ei de Instagram. Potrivit relatării ei, acesta i-a administrat droguri, apoi a dus-o în apartamentul său. Faptele au fost comise în 2020, iar alte victime au depus mărturie.

lolrelailolrelai

Citește și: Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație: „Ne dorim lucruri diferite de la viață și trăim în lumi diferite”

Citește și: Ionuț Popa de la Survivor și Lolrelai formează un cuplu: 'Îmi deschide ușa la mașină. Nu mă lasă să car chestii, că și asta e pe cale de dispariție'. Cum s-au cunoscut

Citește și: Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele au îmbrăcat ținute îndrăznețe și elegante

Citește și: De ce Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, va fi înmormântată în orașul lui natal: „Ne-am împrumutat ca să-i trimitem acolo. Ne-am ocupat de tot. Tot am plătit'

Stomatologul pe care Lolrelai l-a acuzat de viol a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Costin Iulian Berechet, stomatologul acuzat că a violat-o pe Lolrelai, a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Acesta a primit opt ani de închisoare pentru agresiune sexuală și șase ani pentru lipsire de libertate. La momentul comiterii infracțiunii, Costin Iulian Berechet era medic stomatolog la Policlinica Titan.

„Medicul acuzat de către influenceriţa Ştefania Costache (Lolrelai) a fost condamnat pe fond la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi lipsire de libertate. Aduc aminte că medicul stomatolog ar fi drogat-o pe Lolrelai şi apoi, folosind probabil drogul violului, a deplasat-o în apartamentul acestuia, unde, profitând de starea indusă, ar fi agresat-o sexual', a transmis avocatul influenceriţei, Adrian Cuculis, potrivit adevarul.ro.

Ce despăgubiri trebuie să plătească stomatologul

Ca urmare a faptelor comise în 2020, Costin Iulian Berechet trebuie să-i plătească influenceriței despăgubire de 50.000 de euro. Totodată, acesta are interdicţie pe o perioadă de cinci ani să mai exercite funcţia de dentist ori alte specialităţi în stomatologie, după ce își ispășește pedepsa. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

„Instanţa ne-a admis şi cererea de plată a daunelor morale şi a stabilit o despăgubire de 50.000 de euro. În cazul acesta, au mai depus mărturie şi alte victime, ce au confirmat că ar fi păţit la fel, însă plângerile lor au fost clasate de către alte parchete pentru lipsă de probe', a transmis avocatul influenceriţei, Adrian Cuculis.

„M-a dus la el acasă patru ore'

Tânăra a ales să povestească totul la un an de la întâmplarea care a marcat-o pe viață, pentru că nu și-a dorit ca părinții ei să fie afectați.

„Luna asta se împlinește un an de zile de când am depus o plângere la poliție  împotriva unui domn doctor stomatolog, care, în urma prezentării mele, pentru un (…), nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat, pentru că, deși s-a împlinit un an, nu am primit rezultatele de la INML încă. Și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore. Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic. Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… dosar care m-a ajutat, măcar din punctul ăsta de vedere… să îmi pun cât de cât cap la cap întâmplările. Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii. De ce fac acest video? Pentru că mi-aș dori să știu de ce într-un an de zile nu s-a întâmplat nimic și nu știu nimic. Doi la mână, pentru că dânsul încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru. (…)’, a declarat Lolrelai în video-ul postat de curând pe contul ei de YouTube.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton