Stormi, fiica lui Kylie Jenner, are deja o colecție de pantofi de 22.000 de dolari!

.

La doar 4 luni, Stormi, fiica lui Kylie Jenner, are deja o colecție impresionantă de pantofi. Zecile de perechi pe care i le-a cumpărat celebra ei mămică, toate de firmă, evident, costă 22.000 de dolari, o sumă pe care alții nu o cheltuiesc într-o viață!


Stormi, fiica celebrei Kylie Jenner și a rapperului Travis Scott, a fost un copil dorit și așteptat cu nerăbdare de către ambii părinți. Deși este o împătimită a social media și se află permanent în atenția presei, Kylie a reușit să-și ascundă sarcina până la sfârșit, pe 1 februarie anul acesta reușind să-și surprindă fanii cu prima fotografie a fetiței sale, Stormi. Ulterior, probabil din dorința de a-și proteja copilul nou-născut, Kylie a șters de pe Instagram toate fotografiile unde se vedea chipul fetiței sale, pe care tot ea le postase.


Stormi, alături de Travis Scott, tatăl ei.

Recent, starul reality show-ului Keeping Up With The Kardashians a ținut să le arate fanilor ei cât de mult o răsfață pe micuța Stormi și a postat un filmuleț cu pantofii pe care i-a cumpărat deja micii sale prințese. Ținând cont de faptul că Stormi are doar 4 luni și, evident, încă nu merge, credem că mama ei a exagerat puțin cu numărul pantofilor și, evident, cu prețul lor. Conform MailOnline, vedeta a dat în jur de 22.000 de dolari pe încălțămintea pe care i-a cumpărat-o fiicei sale, micuța Stormi având în dressing piese Giuseppe Zanotti (1.000$), Gucci (275$), dar și Nike Air Force 1s (50$). „Stormi va intra în cele din urmă în unii dintre snickerșii ei, așadar sunt pe cale să aflu dacă-i plac pantofii’, se aude Kylie comentând în fundal și nu ne îndoim că puștoaica îi va semăna mamei sale…


 

Kylie postează din nou fotografii cu Stormi în social media

Chiar în clipa în care Stormi a venit pe lume, Kylie, extrem de îndrăgostită de micuța ei, le-a prezentat-o fanilor săi de pe Instagram, postând apoi, cu regularitate fotografii cu micuța, care a moștenit atât exotismul și frumusețea mamei sale, cât și culoarea pielii tatălui ei, Travis Scott. Și cum mama și fiica sunt nedespărțite, admiratorii lui Kylie au avut ce vedea. La un moment dat, s-a iscat chiar și o furtună pe Instagram, din cauza celor care comentau că Stormi seamănă mai mult cu bodyguardul lui Kylie decât cu tatăl ei…


Kylie a început să posteze din nou fotografii cu fiica ei.

Nu știm în ce măsură a contribuit asta la decizia lui Kylie, cert e că fanii ei de pe Instagram au observat imediat dispariția pozelor cu Stormi de pe contul de socializare al vedetei, cu atât mai mult cu cât, în cea mai recentă poză postată de vedetă – Kylie a postat o fotografie cu ea nemachiată, în care își ține în brațe fiica în vârstă de 4 luni – fața lui Stormi nu se vede decât parțial. Evident că admiratorii săi au întrebat-o imediat care este motivul pentru care a luat decizia de a tăia fotografia: „Da, am tăiat-o din poză pe fiica mea. În acest moment nu mai arăt imagini cu fetița mea’.


Kylie a renunțat însă la decizia ei, luna trecută, când și-a surprins din nou fanii cu două fotografii ale lui Stormi, pe care le-a postat pe Snapchat, alături de comentariile my little love (dragostea mea mică) și nothing better (nimic mai bun). E adevărat că fața micuței nu se vede prea bine, însă fotografiile sunt extrem de înduioșătoare și, probabil, Kylie nu va rezista prea mult până să posteze din nou fotografii cu fiica ei în social media.